Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerelmes vagyok egy lányba, és nem szeretném kitenni a fétisemnek, hogyan változzak meg?
A legtöbb nőnek már az orál is perverz.
# 3
Te ezeket honnan veszed?
Én nő létemre olyan perverz vagyok, hogy sok férfi sikítva menekülne, ha megtudná, mikre vágyom.
Akkor viszont akivel összejössz az csak "elit" férfi lehet (minden téren kiemelkedő).
Az átlagnak nem jár ilyesmi.
Miben nyilvánul meg nálad a lábfétis? Csak a lábakra gerjedsz be, csak úgy tudsz elélvezni, ha valami lábbal kapcsolatos dolog van az aktusba belevonva? Vagy ez csak valami olyasmi, amivel néha színesíted a szexet?
A legtöbb (nem az összes) nő azért tartja undorítónak, mert azt gondolja, hogy nem is rá vágysz, hanem csak a lábára. És más nem izgat fel, csak ha nyalhatod a talpát, szopogathatod a lábujját, hasonlók.
Ha nem ebbe az irányba megy el túlzóan, hanem csak, mint egy színesítve az aktust, nem állandó, kötelező jelleggel része a szexuális életeteknek, akkor szerintem többen elfogadnák, és nem tartanák annyira bizarrnak. Főleg, ha fokozatosan vezetnéd be, ahogyan a 4-es válaszoló is írta például.
Nem értem soha, mi baj a misszionáriussal, olyan szexi, hogy annyira közel van hozzád. Sokkal izgatóbb, mint kutyában baszni, mint két vadidegen, ne is lássuk egymást.
Kérdező, mond meg a csajnak, hogy örüljön neki, hogy nem leszarni akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!