Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Attól félek, hogy egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól félek, hogy egyszer öngyilkos leszek egy nő miatt. Ebben van némi logika?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és az utóbbi időben nagyon összezuhantam egy lány miatt. Nem egy rendes kapcsolat volt, szerelmes sem volt belém, le is feküdtünk de én többet éreztem iránta. Ahelyett, hogy élném tovább az életem és hajtanám a többi nőt, őt meg felvenném a megvolt listára mint más korombeli, csak pityergek a szobába egész nap, egyetemre sem járok.

Attól tartok, hogy ha egyszer lesz egy valódi nagyon komoly kapcsolatom, aminek vége lesz akkor öngyilkos leszek. Ha ez a kis futó kaland ennyire ki tudott borítani, mi lenne a helyzet egy több éves kapcsolat végén...

2018. máj. 15. 11:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy...
2018. máj. 15. 22:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Miért volnék beteg?
2018. máj. 16. 09:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Attól ne tarts, hogy majd a következő súlyosabban is megviselhet.

A tapasztalat az, hogy a kapcsolatok gyakorlati megélésével egyre jobban tudja kezelni és értelmezni saját érzelmeit az ember.

2018. máj. 16. 10:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Vannak olyan telefonszolgálatok, ahol lehet panaszkodni. Lelki elsősegély telefonvonalak. Hívjad fel őket, az segít, egyébként meg nálam általában két és fél év, amíg el tudok felejteni valakit. Addig kibeszélem magamból a gondomat, de nem akarnék öngyilkos lenni. Elmúlik ez a rossz érzés, csak idő kérdése.
2018. máj. 16. 17:26
 15/15 A kérdező kommentje:

Rettentően fáj tényleg. Most jutott eszembe, hogy kiírtam ezt a kérdést, és jövök kicsit írok mert alig bírom.

Ma este már kétszer feltöltöztem, hogy kiugrok a balkonról, de tényleg valami visszatart, félek, hogy ezzel csak rosszabb lenne. Annyi a "szerencsém", hogy hiszek Istenbe, másképp már szerintem megtettem volna.

Nem érdekel senki más, nem múlik el 10 perc sem, hogy ne jutna eszembe.

Más lányok különben sincsenek, de nem is akarok mást hisz vele minden oly meseszerű volt. Attól félek nem fogja pótolni már senki.

De ezek szerint nem csak én érzek így ha más fiúkkal is történnek hasonló esetek. Vajon ők tudták, érezték, hogy igazuk van, és nem fog más nő jönni az életükbe, és tényleg ez volt a sorsuk?

Vajon véletlen, hogy ez engem ennyire megvisel és tényleg ennyi volt kész nekem is ennyi adatott?

2018. máj. 17. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!