Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érthető, hogy egy nőknél mindig is sikertelen, előnytelen külsejű, szerencsétlen férfi öngyilkos lesz? 23F
Öngyilkos?
Ez elég vicces :D
Sosem értettem, hogy egy ilyen ember aki saját magát nem képes elfogadni olyannak amilyen, miért várja ezt el a másiktól?
Én az ilyennek adnék egy kötelet, vagy kiba.nám az utcára, elvenném a munkáját, hogy ráébredjen mi a fontos az életben (hát nem a ba.ás)...
Vagy "ráakasztanék" mondjuk gyógyíthatatlan betegséget, hogy megtanulja az élet milyen fontos, milyen szép, és sajnos milyen rövid...
Vannak barátaim, de lassan mindegyikük megállapodik és a saját családjával lesz elfoglalva, nem velem.
A hobbijaim valahogy nem tudják kitölteni ezt az űrt, ideig-óráig boldogítanak, de attól még az életem ugyanúgy céltalan és sivár marad.
Kérdező:
2#-es voltam.
Miért nem érted meg, hogy minden ugyan úgy működik az életben?
Dolgozol -> pénzt kapsz
vásárolsz -> lesz a hűtőben kaja
Főzől -> lesz főtt ételed, lesz mit enned
Mozogsz, sportolsz -> rendben lesz a testsúlyod, egészségesebben fogsz élni
Fáj a fejed, beveszel egy fejfájás csillapítót -> elmúlik a fejfájásod... stb
No most akkor vetítsük át az élet más területeire:
Kimozdulsz a gép elől, és eljársz szórakozni, ismerkedni, barátkozni, vagy csak választasz olyan hobbit, sportot amit közösségben kell végezni -> Esélyed lesz ismerkedni
Megszólitasz, ismerkedsz olyan nőkkel akikkel van
esélyed párkapcsolatra -> lesz kapcsolatod
Tanulj önuralmat, tanuld meg szexet -> jó lesz a szexuális életed.
Legyél figyelmes, intelligens, kreatív, tegyél a jó kapcsolatért, tiszteld és szeresd a párod -> lesz jól működő kapcsolatod.
Remélem elég volt és megérted a lényeget!
Tanulság: Bármit elérhetsz az életben ha teszel érte (nem repül a sült-galamb!)
Kevés csak akarni, kevés idejárni sírni, a sebeidet nyalogatni, mindig fel kell állni és csinálni!
Ettől szép az élet, ettől lesz életed, és ettől fogod élni az életedet!
Szia. Velem is volt igy. Duci csaj , nem a pasik kedvence, sot... Par sikertelen kapcsolat es sok atsirt ejszaka utan egy nap arra gondoltam - mi lenne ha elengednem az auto kormanytat? Meg is tortent a baleset. Osszetortem a csaladi autot, magamat nem sikerult. Az a rengeteg megertes es szeretet amit azutan kaptam valahogy helyrerazott.
Ha vannnak akiknek fontos vagyok nem lehetek annyira onzo , hogy csak magamra gondolok...
28 ev kellet mite talaltam olyasvalakit akivel tartos kapcsolatban lehetek. A belso beke az elso. Utana lehet nyitni masok fele is. Gyerekkori serelmek, csaladi gondok, onbizalomrombolo baratok mind mind gatolnak. Nekem sokat segitettek Csernus konyvei es eloadasai. Kitartas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!