Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire szerencsétlen a szerelemben?
30-on felüli nő vagyok, néha nagyon elkeseredek. Egyszerűen nem találom a "másik felem." Nemrég véget ért egy kapcsolatom, amit húztam, mert féltem az egyedülléttől. de tulajdonképpen nem bánom, mert nem voltam szerelmes.
1, Volt valaki, akit nagyon szerettem, gyereket is szültem volna neki, de ő nem szeretett...
2, Volt ez a kapcsolat, ahol nem voltam szerelmes, és vége is lett...
3, Nagyon tetszett az illető, komoly kapcsolatot el tudtam vele képzelni, de ő csak szexet akart, csakis ez volt a témája...
4, Nemrég reménykedtem, mert megismerkedtem valakivel, és felcsillant egy reménysugár, hogy végre egy normális férfi, de eltűnt...
Csak én vagyok ennyire szerencsétlen??? Annyira magam alatt vagyok és ez nem hiszti, meg rinya, mert nem tini vagyok és komolyan szerettem volna egy normális értékrenddel bíró férfit, de úgy látszik nekem ez nem megy.
Nagyon rosszul választasz, ideje lenne kicsit átgondolni, eddig mi alapján választottál, és módosítani a dolgokon.
Ne az legyen a lényeg,hogy jóképű legyen, hanem mondjuk az,hogy értelmes,hűséges legyen. És akkor mindjárt más emberek fognak a "horgodra akadni",ennyi.
Persze, tudom hogy nem oldódnak meg a problémáim, csak nagyon el vagyok keseredve.
Nem az alapján választok, hogy jóképű legyen. Akit nagyon szerettem, tiszta szívemből, nem volt azaz Adonisz, de megfogott a hangja, a határozottsága, a humora, a nevetése... a szerelmet nem lehet megmagyarázni.:(
Jönnek azzal, hogy nincs még gyereked? Hát hogy mondhatnám el, hogy akitől szerettem volna, ő nem akart engem?
Hát akkor tulajdonképpen csöbörből vödörbe kerültél csakhogy pár szóban summázzunk:D
Nem csak te vagy szerencsétlen, engem megcsalt a volt párom, mégsem vagyok elkeseredve, pedig 33 éves vagyok.
pesten laksz vagy vidéken? ha budapesti vagy akkor hamarabb találkozol egy normális férfival mint vidéken egy disznóólban.
JÓ MAGAM is beajánlanám de túl csúnya vagyok ahhoz :(
Vidéken élek (kisváros), itt tényleg nagyon nehéz ismerkedni. :(
Utolsó, képzeld "megütöm a szintjüket", mert szexet mindegyik akart, csak megállapodni nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!