Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinek nincs rendben a karrierje a huszas évei végére legkésőbb, akkor ennyi volt, neki már nem lesz normális, szerető barátnője, felesége?
Figyelt kérdés
Én 27 vagyok, segédmunkát végzek és sokan úgy háborodnak fel ennek hallatán mintha valami sittes söpredék lennék.
Nagyon úgy tapasztalom hogy csak az a férfi aki már a huszas évek elején vagy legkésőbb a végéig befut, jól fizető munkával, stb.
De akkor ennyi volt, lefőtt a kávé, max reménykedhetek 40 éves kiégett nők szerelmében?
2018. máj. 5. 16:37
41/42 anonim válasza:
Abban egyetértek hogy sokan nem tudják hol a helyük de ebbe a kérdező is beletartozik. Szerinte (amennyiben alapul vesszük ezt a kérdést) minden nőnél azonos eséllyel kéne indulnia a munkájától és anyagi helyzetétől függetlenül. Ugyanígy nem értem a külső terén vagy pszichésen alul teljesítő emberek vergődését. Ha reálisan látnák a helyzetet az emberek, fele ennyi hiszti nem lenne. De nem hiszem hogy máshol annyival különbek az emberek.
42/42 anonim válasza:
"De nem hiszem hogy máshol annyival különbek az emberek."
Gondolom sok helyen jártál már és sok embert ismersz "máshol". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!