Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfinek nincs rendben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinek nincs rendben a karrierje a huszas évei végére legkésőbb, akkor ennyi volt, neki már nem lesz normális, szerető barátnője, felesége?

Figyelt kérdés

Én 27 vagyok, segédmunkát végzek és sokan úgy háborodnak fel ennek hallatán mintha valami sittes söpredék lennék.

Nagyon úgy tapasztalom hogy csak az a férfi aki már a huszas évek elején vagy legkésőbb a végéig befut, jól fizető munkával, stb.

De akkor ennyi volt, lefőtt a kávé, max reménykedhetek 40 éves kiégett nők szerelmében?

2018. máj. 5. 16:37
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
93%
Előző kérdésednél még nagyon szegény voltál. Ráadásul te 9 évig ittál, mint a gödény, ezért nem tartasz sehol az életben. A te elfuserált döntésed volt, most ne a nőket kritizáld, hogy erre nem kíváncsiak.
2018. máj. 5. 17:31
 22/42 A kérdező kommentje:

Otthon is keresnék annyit mint a párod, mivel munkaerőhiány van.

Egy mosogató is keres otthon nettó 150 et egy normálisabb helyen.

Ezek a munkák hasonlóan fizetnek, csak te már túl buta vagy ahhoz hogy ezt megértsd.

Ugyanolyan alap betanított munka tescoba robotolni mint mosogatni egy étteremben.

Csak te ezt nem érted valamiért, mert sajnos buta vagy.

2018. máj. 5. 17:33
 23/42 A kérdező kommentje:

"Előző kérdésednél még nagyon szegény voltál. Ráadásul te 9 évig ittál, mint a gödény, ezért nem tartasz sehol az életben. A te elfuserált döntésed volt, most ne a nőket kritizáld, hogy erre nem kíváncsiak."

Szegény vagyok, de magamat el tudom tartani. És ahogy nézem a korombeli nőket, a legtöbbnek nincs komoly vagyona, se jól fizető munkája.

Érdekes nekik lehet párjuk.

Milyen fura....

2018. máj. 5. 17:34
 24/42 anonim ***** válasza:
91%
Akkor miért is nem itthon dolgozol? Valami miatt mégse voltak rád itthon kíváncsiak a munkáltatók. :)
2018. máj. 5. 17:34
 25/42 A kérdező kommentje:

Azért mert jobb Nyugaton élni, ennyi. Én még mindig azon kacagok hogy szerinted egy tescos rabszolgamunka az megbecsülés.

Ilyen alapon én rohadt megbecsült voltam mekis dolgozóként anno (azt is csináltam), hasonló multi, hasonló bérek stb.

2018. máj. 5. 17:39
 26/42 anonim ***** válasza:
95%

Azt azért lássuk be, hogy egy mosogató vagy építkezési segédmunkásként dolgozó embernek nem sok előrelépési lehetősége van munka szempontjából. Nincs képzettsége, nincs szakmája...magyarul valaki irányítása alatt fog dolgozni 50 évesen is. Ha szerencséje lesz és tisztességesen csinálja a dolgát valahol többet fog megkeresni.De a munkájának a megbecsültsége szakmai berkeken belül ugyanolyan alacsony marad a fizetésétől függetlenül. (értsd. bármikor találhatnak a helyére mást, hiszen pótolható. Nincs beleszólása semmibe, hiszen a legkisebb porszem a gépezetben)

Ezzel nincs semmi baj, ha valaki így akarja leélni az életét, de azt is fogadjuk már el, hogy ez nem feltétlen vonzó minden nő számára.

Engem alapvetően nem a fizikai munka része zavar (mert néhány diplomásra ráférne 1-2x egy pár napi kapálás, hogy lássák milyen az) hanem az ha az illető emellett műveletlen/tanulatlan/buta....nem feltétlen jelent egyet a kettő de azért elég gyakran együtt jár.

2018. máj. 5. 17:40
 27/42 anonim ***** válasza:
10%

Mindenki aki munkát végez valaki vagy valami irányítása alatt míg dolgozik. Aki beosztott, a főnöke utasításai alapján, aki vállalkozó pedig a törvények által szabott keretek között, azoknak megfelelően. Lehet nagy a pofátok, mert többet visztek haza, de azon nem változtat, hogy nem szabadok vagytok csak szabadosok ilyen szempontból. Magyarán a fizu a probléma, mert több fizu=nagyobb mozgástér. Nyugodtan lehetne ezt is mondani lenézés nélkül :)

31/f

2018. máj. 5. 17:55
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
2018. máj. 5. 17:57
 29/42 anonim ***** válasza:
2018. máj. 5. 17:58
 30/42 anonim ***** válasza:
91%

Azért a legtöbb munkában ha az embernek van képzettsége van előrelépési vagy változtatási lehetősége.

Én pl gyógyszerész vagyok. Pár éve beosztottként dolgoztam (valaki irányítása alatt) de megtanultam az alapokat. Azóta plusz képesítést szerezve látom azt, hogy x év múlva jó eséllyel lehetek ideiglenes vagy állandó vezető, vagy ha úgy van kedvem/lehetőségem átmehetek gyárba dolgozni egy új környezetbe munkakörbe, esetleg orvoslátogatónak...és ki tudja a végén akár saját helyet is nyithatok.

Nem azt jelenti, hogy ez meg fog történni, de ha akarom van döntési lehetőségem, és mivel folyamatosan képzem magam nem érzem azt, hogy 10-20 év múlva ha "befásulok" majd a mostani feladatkörömbe ne tudnék majd változtatni új feladatokat kihívásokat keresni.

Nyilván ha valakinek megfelel az, hogy az élete végéig csak mosogat az sem gond...de nem mindenkinek ilyen a mentalitása.

2018. máj. 5. 18:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!