Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinek nincs rendben a karrierje a huszas évei végére legkésőbb, akkor ennyi volt, neki már nem lesz normális, szerető barátnője, felesége?
Én 27 vagyok, segédmunkát végzek és sokan úgy háborodnak fel ennek hallatán mintha valami sittes söpredék lennék.
Nagyon úgy tapasztalom hogy csak az a férfi aki már a huszas évek elején vagy legkésőbb a végéig befut, jól fizető munkával, stb.
De akkor ennyi volt, lefőtt a kávé, max reménykedhetek 40 éves kiégett nők szerelmében?
Már megint te? Nem unod a ba..romságaidat?
És nem érzed magad gáznak, hogy 27 évesen csak segédmunkát végzel?
Inkább menj a tescoba dolgozni!
A tesco is segédmunka lényegében, de mindegy.
Amúgy kíváncsi lennék hogy a nagyarcú kommentelőknek mekkora varázslatos karrierje van hogy így osztjátok a "prolikat".
"A tesco is segédmunka lényegében, de mindegy. "
Maximum rabszolga munka, de mindegy.
Mennyit is keresel segédmunkásként? Párom tesco-ban délutáni műszakban kb nettó 150-160 ezret keres mindennel együtt 8 és fél órás munkaidőben.
Na, te ennyit megkeresel? Kétlem.
De a segédmunkával mi a bajotok? Keveset fizet vagy azt feltételezik, hogy aki végzi, ostoba?
31/f
Tök mindegy mennyi a fizu, az is segédmunka.
Vagy a segédmunka is okés, ha eleget fizet?
Amúgy Ausztriában vagyok segédmunkás, úgyhogy ennél a napi 5 órás melómmal is jóval többet keresek, persze drágább is az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!