Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinek nincs rendben a karrierje a huszas évei végére legkésőbb, akkor ennyi volt, neki már nem lesz normális, szerető barátnője, felesége?
Én 27 vagyok, segédmunkát végzek és sokan úgy háborodnak fel ennek hallatán mintha valami sittes söpredék lennék.
Nagyon úgy tapasztalom hogy csak az a férfi aki már a huszas évek elején vagy legkésőbb a végéig befut, jól fizető munkával, stb.
De akkor ennyi volt, lefőtt a kávé, max reménykedhetek 40 éves kiégett nők szerelmében?
"Ergó csak segéd vagy, és nem állandó határozatlan idejű megbecsült dolgozó."
És szerinted a tescos kassszás meló nettó 150 ért a megbecsülés. LOL
Egyébként határozatlan idejű szerződésem van, de ez is hogy jön a kérdéshez?
Inkább nézz utána, hogy mi a különbség a segéd és a normál állás között és hogy kik végeznek leginkább segédmunkát, és kik állandósat.
És külföldön miért pont csak segédmunkás vagy? Miért nem normális kétkezi gyári, vagy mit tudom én más szakmabeli ember?
Nekem állandó munkám van, nem tudom miről beszélsz.
Ha meg szerinted a kapitalizmusban bármilyen munka is biztos az állami állások egy részét leszámítva akkor elég buta vagy...
A tescos párodtól miért nem kérdezgeted hogy ő miért csak segédmunkás?
ELnézést ő egy megbecsült dolgozó LOL.
segédmunkás (főnév)
1. Szakképzettség nélküli dolgozó, aki kisegítő munkát végez egy mester irányítása alatt.
Az építkezésen sok segédmunkás dolgozik. A segédmunkások az építésvezető vagy a kőműves utasításai szerint végzik a dolgukat.
2. Régies: Kisegítő személy, aki egy állást vagy tisztséget betöltő személy mellett dolgozik.
A falusi tanítónak van egy segédmunkása, aki rendben tartja az iskolát. Az adóellenőrrel jött egy segédmunkás is a könyvelőhöz.
Drágaság, a páromnak kereskedelmi végzettsége van, és ő a szakmájában dolgozik!
Érdekes, én mosogatóként többet kerseek mint ő, akkor ez hogyan lehet hiszen nekem végzetttségem sincs és segédmunkás vagyok csak.
Fú de buta nőszemély vagy te édes Istenem...
Aki ilyan robotagyúan látja a világot....
Ja, mert te kint vagy külföldön, ahol eleve kb 2-3szor többet keres az ember.
Mesélj még a b..romságaidról, kérlek.
De itthon, Magyarországon, kb 100 ezret se keresnél segédmunkásként. Na, erről csak ennyit. Itthon legyen nagy a szád. Ne külföldről p..fázz haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!