Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinek nincs rendben a karrierje a huszas évei végére legkésőbb, akkor ennyi volt, neki már nem lesz normális, szerető barátnője, felesége?
Én 27 vagyok, segédmunkát végzek és sokan úgy háborodnak fel ennek hallatán mintha valami sittes söpredék lennék.
Nagyon úgy tapasztalom hogy csak az a férfi aki már a huszas évek elején vagy legkésőbb a végéig befut, jól fizető munkával, stb.
De akkor ennyi volt, lefőtt a kávé, max reménykedhetek 40 éves kiégett nők szerelmében?
Szerintem nem csak a fizetésről van szó bár az is komoly hátrány egy segédmunkás esetében (bár a múltkor még programozó volt a drága kérdező). Itt arról is szól a történet hogy a nők szeretnek felnézni a párjukra. Sok minden miatt lehet felnézni egy férfira de a tanulatlanság általában együtt jár a szarok bele mentalitással ami nem túl pozitív. Emellett a munkakörnyezet meghatározhatja az ember viselkedését érdeklődési körét hangulatát stb. (Nem azért a két fillérért de egy tanult ember tiszta rendezett munkakörnyezetben tanult jól szituált munkatársakkal valószínűleg kevésbé fog elbutulni kevésbé ragad rá negatív viselkedési minta mint egy szakmunkásra vagy segédmunkásra.) A fent említett okokon felül én utálnám ha a gyerekem ezen a szellemi színvonalon és ezt az élet stílust látva nőne föl. Meg persze az is kérdés mennyire lehet azonos az érdeklődése világnézete hobbijai stb egy segédmunkásnak és egy diplomás ne adj isten törekvő nőnek. Mikor jönne az első kisebbségi komplexusos beszólás, hogy tudna a pár egymás baráti körébe beilleszkedni és mennyire lennének egységesek a jövőre vonatkozó tervek és a gyereknevelési elvek stratégiák.
Nincs nekem bajom a segédmunkásokkal de az ahol az életben tart egy ember az amit kiépített, amilyen a környezete barátai az mutatja többnyire hogy ki ő maga. Márpedig a segédmunka többnyire érdektelenséget, beszűkültséget jelent mind anyagi mind szellemi szinten. Akinek nem inge... de a tapasztalat ezt mutatja.
Ez nekem is feltűnt, az egyik kérdésnél még infósnak írja magát ( https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb.. meg ilyen felhasználóneve is van itt meg ( https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb.. elküld egy csajt hogy keressen magának egy informatikust amiért nem elég jó neki egy mosogató.
Kérdésre válaszolva: kevés nőnek jön be ha egy pasinak nulla előrelépési lehetősége van az életben, masszív alkesz volt és 27 évesen 40nek néz ki. Úgyhogy keresgélj a kiégett nők körében akiknek már minden mindegy csak pasi legyen.
Lucidious nevű felhasználó
Ennél a kérdésnél, olyan színvonalon írogat pár válaszoló, hogy a részeg putris cigány három osztállyal hozzá képest egy Dosztojevszkij. (nem én nem a tróger 65%-os válasoló vagyok, aki a tescos párjával menőzik, csak benéztem ide, és kicsit megdöbbentem a színvonalon, vagyis annak a hiányán)
#38-as, a való életi problémákkal mutat rá. Nincs messze a valóságtól az a kijelentés, hogy Magyarországon a segédmunkásokra úgy tekintenek, mint valami söpredékre. Ebből szerintem le lehet vonni azt a következtetést, hogy mindenkinek megvan a maga igénye, ezzel még nincsen probléma. A probléma inkább ott kezdődik, amikor egy fél országnyi tanulatlan alpári paraszt (nők és férfiak egyaránt) ezt az igényt a saját életszínvonaluk többszörösére emeli.
Más európai országokban nincsen ilyen kultúrális helyzet, mint ami most van Magyarországon. Más országokban (és ezzel nem fényezem azokat) az emberek túlnyomó többsége azért tudja, hogy hol van a helye, mennyit ér és hasonló körökben mozognak, hozzájuk illő párt találnak.
Erős általánosítás következik:
Itt meg minimál bérből Iphone 7-el szaladgálnak az emberek és verik a mellüket, hogy albérletben élnek és már ez a kettő dolog feljogosítja őket arra, hogy ne álljanak szóba senkivel, aki nettó 200k alatt keres.
Persze játszhatunk struccosat és homokba dugott fejjel mondogathatjuk magunknak, hogy minden rendben van, de nagyon sok ember fejében nincsen minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!