Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt egy pár nő, hogy egy szűzzel rossz lesz a párkapcsolat és élvezhetetlen lesz a szex?
Nem szeretem ezt az egy bites gondolkozást de kérdeznék tőletek valamit.
1, Ezt megtapasztaltátok és az összes ilyen pasira ezt kell vetíteni?
2, Vagy csak szimpla közhely, közvélemény miatt hisztek ebben?
3, Miért nem gondoltok bele, hogy minden ember más?
Azért kérdezem, mert nem volt még barátnőm, de mégis van egy alap jövőképem és egy elképzelésem, hogy milyen nőt szeretnék magam mellé. Zavar, hogy így gondolkoznak egyesek.
Ja és még valami, nem tervezek félre lépni, mert látom ez is a mániátok. Ezért is keresek magamnak egy olyan nőt, aki küllemre is rendesen izgat, nem csak a személyisége. Az meg, hogy a szex is élvezhetetlen lesz arra nem tudok mit mondani, azért butaság, mert egyrészt ösztönös másrészt minden partnernél újra kell tanulni mi a jó kettőnknek.
#10 Nekem sajnos egy komolyabb baráti társaságom sincs, mivel egyikkel szétszéledtünk, a másikkal nem is voltam olyan jó barátságban. Ezért vagyok kénytelen neten ismerkedni, és hát egyenlőre nem érzem magam ott sikeresnek.
Én is az a tipus vagyok, aki jobban értékeli a minőséget a mennyiségnél és örülök, hogy te is ezt jónak értékeled. :)
Nem tettem volna fel ezt a kérdést, hogyha emberségesen lenne ez a téma kezelve, de mivel vannak ilyen előítéletek, így emiatt sértve érzem magam. Nem is beszélve arról, hogy nem így terveztem az életemet már régóta szerettem volna valakit magam mellé, de ez nem csak az én hibám.
Ne foglalkozz az előítéletekkel, nem látnak bele az életedbe a felfogásodba...én ezt nagyon szép dolognak tartom, hogy így állsz hozzá...és kívánom, hogy minnél hamarabb találd meg azt a lányt, és a boldogságot..
8- as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!