Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz gondolatok a fejemben?
Egyfolytában rossz dolgokra tudok gondolni, talán depressziós lennék?
Tegnap este csak úgy elsírtam magam.
Barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt, szeretjük egymást, de félek hogy szakítani fog velem ,vagy megcsal, ilyenekre gondolok, ez miért van?
Ha nem ír reggel már depis vagyok, vagy ha nem ír sok szívet nekem azt hiszem már nem szeret.
Van egy barátnőd akivel szeretitek egymást, miért vagy rosszkedvű? Ne akaszkodj rá ennyire, hogy ha nem ír már depressziós leszel.. Meg kell hagyni a teret a másiknak vagy nagy eséllyel egymásra fogtok unni.
Legyen kicsit több önbizalmad, elvégre téged választott. Gondolj erre, nem mással van, hanem Veled. A szeretetet meg nem egy neten elküldött szívecske és azoknak a mennyisége fogja meghatározni. Hány évesek vagytok egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!