Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt egy pár nő, hogy egy szűzzel rossz lesz a párkapcsolat és élvezhetetlen lesz a szex?
Nem szeretem ezt az egy bites gondolkozást de kérdeznék tőletek valamit.
1, Ezt megtapasztaltátok és az összes ilyen pasira ezt kell vetíteni?
2, Vagy csak szimpla közhely, közvélemény miatt hisztek ebben?
3, Miért nem gondoltok bele, hogy minden ember más?
Azért kérdezem, mert nem volt még barátnőm, de mégis van egy alap jövőképem és egy elképzelésem, hogy milyen nőt szeretnék magam mellé. Zavar, hogy így gondolkoznak egyesek.
Ja és még valami, nem tervezek félre lépni, mert látom ez is a mániátok. Ezért is keresek magamnak egy olyan nőt, aki küllemre is rendesen izgat, nem csak a személyisége. Az meg, hogy a szex is élvezhetetlen lesz arra nem tudok mit mondani, azért butaság, mert egyrészt ösztönös másrészt minden partnernél újra kell tanulni mi a jó kettőnknek.
Én sem értem azokat, akik ezt mondják. A párom is velem vesztette el, jó élmény volt, akkor is, ha nem volt tökéletes az együttlét. Egymással tanulunk, és minden alkalommal egyre jobb lesz. :)
Szerintem sok nőt inkább az zavar, ha valakinek semmilyen kapcsolata nem volt még nőkkel. Nem tudja, bizonyos konfliktusokat hogyan kell kezelni, miben kell kompromisszumot kötni és miben nem érdemes, stb.
Meg az se mindegy, hány éves valaki. Sokan azt gondolják, hogy ha 25 évesen vagy azon túl sem volt még senkid és semmiféle kapcsolatod, akkor gond lehet veled. Nővel is, férfival is.
"Ja és még valami, nem tervezek félre lépni, mert látom ez is a mániátok."
Ne vedd ezt magadra, ha rád nem igaz. Azért mondják ezeket az emberek, mert féltik az irhájukat. Nem szabad ezért rájuk haragudni, mindenki ezt teszi - te is.
Fontos megjegyezni, hogy a félelem nem egyszerűen csak a nők kitalációja. Sok férfi szereti piszkálni azt, akinek csak egy nője volt, úgy alapból az emberek nagyon kegyetlenek egymással. Egy nem túl magabiztos, kicsit befolyásolható srácot tönkre tudnak tenni a nagyszájú erkölcstelen haverok, amikor elkezdik neki duruzsolni, hogy igazi férfi nem áll meg egy nőnél. Ezt a lányok tudják és biztonsági játékot játszanak.
Azt is vedd figyelembe, hogy itt neten csak néhány paramétert látnak belőled az emberek. Aki itt azt mondja köszöni nem kérne belőled x és y ok miatt, az élőben egy óra beszélgetés után lehet máshogy gondolná.
Az igazság az, hogy a közhelyek mögött vannak valós félelmek, amik nem puszta előítéletből, hanem megfigyelésből származnak. Neked meg abban van igazad, hogy a közhelyek nem igazak mindig minden esetben és két-három adat helyett a teljes embert érdemes nézni. Egy kicsit mindenkinek igaza van.
Lehet, hogy már nehéz elhinni, de voltam én is 16 éves. Volt szűz, tapasztalatlan pasim. Volt nem szűz tapasztalatlan. És volt nem szűz, tapasztalatlan, aki azt hitte, hogy istenkirály az ágyban, ő mindent tud. Utóbbitól mentsen meg az isten mindenkit: olyan xar szexben sose volt részem azóta se.
Ezeket a kamaszkori bénázásokat én meghagyom a 14-16 év közötti lányoknak. Arról nem én tehetek, hogy ha korban ők már nem passzolnak hozzád, mert kétszer ennyi idős vagy.
Nem tudom. Összesen 4 pasival volt szexuális kapcsolatom életemben, ebből 2 szűz volt, egyikkel sem volt rossz a szex. Sőt... a legtapasztaltabb volt a legbénább amúgy. A kapcsolat az egyikkel tényleg rossz volt, a másikhoz hozzámentem feleségül, szóval vele az is rendben volt/van :D
Inkább a kapcsolat résztől félnek szerintem. Tudod, majd kinyílik a csipád, elkezdesz nőzni, bepótolod, ami kimaradt, nem élted ki magad, blablabla. Tehát attól fosnak a nők, hogy a pasi majd egyszercsak elhagyja vagy megcsalja őket, hogy tapasztalhasson mással is.
Az első szűz pasi esetében velem is ez történt, a későbbi férjemnek ezek után nem volt egyszerű megszereznie a bizalmamat. De ő meg tök más típus, nem is igényli, hogy minél több lyukba mártogassa.
#6 Mekkora egy előítéletes idióta vagy. A kis agyaddal nem tudsz belegondolni abba, hogy 16 évesen még éretlen az ember és 20 felett már kezdenek érni? Ehez semmi köze ahoz, hogy voltak e párkapcsolatai vagy nem. Egy kicsit használni kéne az eszedet és nem hülyeségekre gondolni.
#7 Ezért keresek egy olyan nőt magamnak, aki nem csak belsőre vonz, hanem külsőre is izgat, ha ez meg van akkor minek akarjam mással is kipróbálni? Ilyenekre azok a pasasok szoktak gondolni, akik nagyon lejjebb adják igényeiket és szar kapcsolatba mennek bele. Nem egy lehetőségem lehetett volna erre, de én inkább nem mentem bele, mert nem szeretnék rossz kapcsolatot.
Csak én azt veszem észre, mintha jobban értékelnék azt, hogy legyenek rosszabb kapcsolataim, minthogy inkább keressem tovább megfelelőt. Mivel gyakran erre a "tapasztalatra" hivatkoznak amivel a hócipőm van már tele, mert felelőtlenül és nem következetesen használják ezt a kifejezést. Megkéne tanulni végre azt, hogy nem lehet ilyen egyszerűen beskatulyázni az embereket.
9: a férjem is hasonlóan gondolkodott. Nem azért nem volt korábban csaja, mert béna volt, és nem jött össze. Összejött volna, tudom, mert évekig egy baráti társaságban voltunk, mielőtt járni kezdtünk, láttam, hogy voltak csajok, akik tök nyíltan próbálkoztak nála. De lepattintotta őket, mert nem jöttek be annyira, egyéjszakást meg ő nem akart soha. Plusz belém volt szerelmes akkor is, mint utólag elmondta :D
Szóval én értelek, és szerintem ha olyan lányt találsz, akivel szeretnél komolyabbat, mert érdemes rá, ő komolyan fog venni.
7-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!