Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt páran hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt páran hogy a történetekben mindig a férfi a rossz?

Figyelt kérdés

Szoktam olvasgatni itt a felnőtt parkácsolatos kérdéseket és ha a kérdésekben nincs ott hogy ki a nő vagy ki a férfi akkor mindig van valaki már mondja hogy "hagyd ott a férfit!" meg "miért vagy ilyen férfival együtt?"

Mikor még a kérdéséből se derül ki igazán hogy a történetben ki a férfi és ki a nő!

2018. febr. 22. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Mert zömében kidobott, frusztrált tyúkokkal van tele ez a kategória.
2018. febr. 22. 20:19
 2/8 anonim ***** válasza:
69%

Nem teljesen igaz, mert nekik mindenki "pasi", nem "férfi"...

Sajnos sokakban él az a sztereotípia, hogy a nő a légynek sem tud ártani, ezért nyilván mindig a férfi a hibás. Ez a fajta szexizmus azokat a nőket sem szokta zavarni, akik egyébként a leghangosabban kardoskodnak a szexizmus ellen.

2018. febr. 22. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Simán le lehet venni, hogy a kérdést nő vagy férfi írta ki. Feltételezzük, hogy a párja ellenkező nemű.
2018. febr. 22. 20:38
 4/8 A kérdező kommentje:

# 3

Nemritkán kiderül hogy mikor azt feltételezik hogy nő a kérdező akkor leírja hogy a férfi a történetben :D

2018. febr. 22. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Jah, a nők szokták azt feltételezni, hogy a történetben a férfia a rossz, de azt miért teszed hozzá, hogy férfi oldalról viszont általában a nők hibáztatása a jellemző?

Nem túl őszinte úgy beállítani az itteni helyzetet, miszerint csakis és kizárólag a férfin csattan az ostor...

2018. febr. 22. 21:09
 6/8 A kérdező kommentje:

# 5

Persze lehet hogy van ilyen is mikor azt hiszik hogy férfi miközben a kérdező nő de én eddig csak az ellentétét láttam.

2018. febr. 22. 21:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Mert mi ge. cik vagyunk... Megcsalt az exfeleségem, annak idején feltettem itt egy kérdést ezzel kapcsolatban. Kedves gyk-s emberek szerint az én hibám hogy megcsalt. Mindegy mi meg hogy meg miért, de a férfi az mindig hibás.

Egyébként álltalánosítanak mert azt valljuk be hogy valóban nagyon sok férfi van aki simlis, bunkó stb....

De ugyanúgy álltalánosítunk mi is sokszor ha a nőkről van szó, ez már csak ilyen.

2018. febr. 23. 00:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert ez a gyk. Hiába hangoztatják néhányan habzó szájjal, hogy az oldal tele van nőgyűlölőkkel, a válaszok és százalékok alapján mérföldekkel több férfigyűlölő felhasználó van.
2018. febr. 23. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!