Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rossz jel ha a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rossz jel ha a férfi azt mondja: "te mindig olyan kedves vagy"?

Figyelt kérdés
Semmi màst nem mondott,hogy okos,szép stb.(jó mondjuk társaságba voltunk) de akkor is...nekem ez olyan barát-zónás kijelentés volt. Ti mit gondoltok? Túlreagálom?
2017. szept. 21. 16:56
 1/10 anonim válasza:
80%

Igen, mert szerintem ezzel a kijelentéssel semmi gond sincs, kedves tőle, hogy ilyet mondott neked. :)

Ne reagáld túl. :D

2017. szept. 21. 17:01
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Imádom a női logikát....👏👍😂
2017. szept. 21. 17:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak olyan szomorú lettem,mert egyszer volt egy olyan kijelentése másik lánnyal kapcsolatban hogy "olyan kedves volt,barmit mondott/csinált volna,de valahogy csak olyan volt mint egy barát". Félek hogy én is ezen a szinten vagyok.
2017. szept. 21. 17:08
 4/10 anonim ***** válasza:
6%

Nyugi, én nőként se értem az ilyet.

Kérdező, ülj le szépen, éretlen vagy még, neked még nem való párkapcsolat!

2017. szept. 21. 17:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a "hasznos" hozzászólásod☺
2017. szept. 21. 17:13
 6/10 anonim ***** válasza:

Értelmes kérdésre, értelmes hozzászólás. :)

Szívesen, máskor is. :)

2017. szept. 21. 17:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem, dehogy. Sőt, mivel te nő vagy, valószínűleg az sem lenne 'barátzóna-gyanús', ha aranyosnak neveznének a fiúk.

21/L

2017. szept. 21. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem rossz jel.
2017. szept. 21. 17:53
 9/10 A kérdező kommentje:
Valaki még,vélemény?
2017. szept. 22. 13:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát, ebből nem lehet sok mindent leszűrni. Egyik (a kedvesség) még nem zárja ki a másikat azaz azt hogy szép is vagy, illetve ebből következtetve ha kedvesnek tart valaki, attól még tetszhetel neki. Amúgy ha valaki azt mondja hogy szép vagy, az ugyanúgy nem garancia arra hogy kapcsolatot akar veled, mint az, hogy attól mert kedves vagy, még nem biztos hogy nem akar-e randizni veled.

Szóval, érted... még van esély :) Puhatolózz jobban.

2017. szept. 23. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!