Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki lenne olyan kedves ès összefoglalnà, mit vàrtok el egy nőtől a pàrkapcsolatban?
-szűz
-van az életében tíz fontosabb dolog a szexnél
-akar gyereket és házasságban
-szeret engem (ezért a hibáimat is elmondja)
de ez csak 1 a 100000 hez vélemény így ebből nem tudsz átlagot csinálni
- Vállalja a felelősséget a tetteiért. Ha valami butaságot csinál, semmi baj, senki sem tévedhetetlen. Csak ne azzal akarja megoldani a dolgot, hogy kiprésel néhány könnycseppet, hogy "jaj, most miért bántasz?" (érzelmi zsarolás), hanem lehessen vele értelmesen megbeszélni a dolgokat.
- Egyébként is lehessen vele őszintén kommunikálni. Ha én csinálnék valamit, ami neki nem tetszik, akkor ne a klasszikus "- Mi a baj? - Semmi." párbeszéd játszódjék már le köztünk.
- Legyen humorérzéke, öniróniája (nekem is van). Ne akarjon a kardjába dőlni minden apró kellemetlenség miatt. Néha jobb nevetni azon pl. hogy lekávéztam a kedvenc ingemet/blúzomat, mint fogcsikorgatva depizni, hogy "áááárgh, csak nekem lehet ilyen pocsék napom, minden összeesküdött ellenem" stb.
- Kicsit az előzőek összegezése: legyen intelligens és legyen empatikus, olyan, aki képes beleképzelni magát más helyzetébe. Ez szerintem nagyon fontos egy párkapcsolatnál, mindkét fél részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!