Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A huszonéves nőknek annak kéne az alapállapotuknak lennie, hogy párkapcsolatban élnek? És akinek tartósan (évekig) nem sikerül, annak hogy kéne éreznie magát?
Figyelt kérdés
Ezek a nők valamivel/valamiben rosszabbak? Kevesebbet érnek?2018. márc. 31. 14:19
3/8 A kérdező kommentje:
Hát, ha retardált is vagyok, legalább továbblépek egy kérdésen, ha hülyeségnek tartom, nem a kérdezőt sértegetem.
2018. márc. 31. 14:30
4/8 anonim válasza:
Azok a nők nem. De te lehetsz mentálisan labilis.
5/8 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy ők mindent megtesznek-e azért, hogy változzon a helyzet. Ha csak siránkoznak, de folyamatosan kiszórják a hozzájuk normálisan közeledőket is, meg mindig van valami kifogásuk, hogy hol miért nem ismerkednek, akkor szerintem kevesebbet érnek másoknál.
7/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül, mert huszonévesen még lehet, hogy diplomázik valaki, karriert akar, stb. Én nem szeretnék párkapcsolatot, és nem is fogok belemenni, akkor sem, ha a szomszéd Juli néni, meg a munkatárasaim kiszámítható pontossággal rákérdeznek, hogy de miért nincs? Ettől nem érzem rosszul magam, mert semmilyen papírt nem írtam alá, hogy meg kéne felelnem az elvárásaiknak, és közük sincs hozzá, mit csinálok. Lehet, hogy a szemükben kevesebb vagyok, de a saját szememben természetes, hogy ez van. Biztos van olyan nő, aki ezen rágja magát, de sosem értettem, hogy miért lennék jobb munkatárs vagy szomszéd, ha összejönnék valakivel. Lehetne rólam többet pletykálni gondolom :)
8/8 anonim válasza:
Én rosszabul érzem magam és lehet, hogy kevesebbet is érek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!