Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem védett meg a pasim?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem védett meg a pasim? Jogos lenne ha ezért szakítanék?

Figyelt kérdés
Tegnap este az utcán pár részeg belénkkötött és sértő megjegyzéseket tett rám. A pasim lazán azt mondta, hogy ne törődjek velük, menjünk tovább. Nem lett gond de azóta nem tudok férfiként tekinteni rá inkább kisfiúként. Már a szexet se kívánom emiatt. Jogos lenne ha szakítanék?
2018. márc. 4. 21:24
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
83%

Neked igazából olyan pasi való, mint aki belétek kötött...

Nem értelek, ahogy a másik kérdést kiíró lányt se.

A férjem aktívan küzdősportol, tart kimondottan önvédelmi edzést is. Engem is tanított, hogy vegyek el egy kést, vagy hogy tegyek valakit ártalmatlanná. Hasonló helyzetben ő is így viselkedik: átkarol, és tovább megyünk. Lehetőleg olyan irányba, ahol tömeg van.

Női önvédelmi tananyag lényege: hogy tudsz minél gyorsabban szabadulni és elfutni.

Aki azt hiszi, hogy az a tökös pasi, aki leáll több részeg emberrel az utcán verekedni, az keressen valami hasonló kötekedőt. Éjjel-nappal ugrani fog a legkisebb sérelemre is.

Az pedig teljesen normális, ha ilyen cinkes szituációban egy átlagos ember fél.

Nem szokott nagy meglepetés lenni, hogy ilyenkor melyik férfi hogy reagál. Keressetek olyat, akin első blikkre látszik, hogy neki ugrik mindenkinek. Bőven akad.

2018. márc. 5. 09:51
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom kérdező, én magamat is meg tudom védeni, nem szorulok másra :D Itt meg csak pár részeg emberről volt szó. Simán keresztül kel rajtuk nézni és tovább menni. A barátod jól csinálta, nem si értem mia bajod.
2018. márc. 5. 10:28
 33/48 anonim ***** válasza:
24%

Látom, hogy senki nem érti, csak ez az egy válaszoló:

Én ilyenkor mindig láttam a barátomon, hogy átérzi a "sértettségem", és azon gondolkozik, hogy leálljon e verekedni, de az a minimum, hogy feszültté válik. Ilyenkor mindig én mondtam, hogy ne foglalkozzon velük. Pedig nem nagydarab kigyúrt srácok az exeim.

Ez a lényeg!!!

2018. márc. 5. 11:50
 34/48 Lifeishard ***** válasza:
79%

Kedves Kérdező!

Én egy időben kick-boxoltam, majd krav magáztam, de én is meggondolnám, neki megyek-e négy részeg embernek:

1.: részegen az ember nem tud mérlegelni, és könnyedén túlzásokba esik, ezt nem kell részletezni...;

2.: az 1-es folyománya, hogy ha ilyenkor bunyó lesz, semmi garancia nincs arra, hogy a nőt nem bántják, és ez a legnyomósabb indok, amiért nem érdemes harcba kezdeni;

3.: részegen kevésbé érzi az ember a fájdalmat...

Hasonló helyzetben, közelebb húzom a páromat (úgy, hogy én legyek a potenciális támadók oldalán, ő el tudjon futni, ha van valami gebasz), és kijelentem, hogy gyere, menjünk.

Ha persze megütik, fogdossák, stb., az más. Ha TÉNYLEG meg kell védeni, akkor bizony bunyózni kell.

Szerencsére a párom érett nő, és részegek megjegyzéseit nem veszi magára. :)

32/F

2018. márc. 5. 11:53
 35/48 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolóval egyetértek. De ha a kérdezőnek egy izomagyú, agyhalott macsó pasi kell, aki hülyére vereti magát mert neki ne szóljon be senki akkor keressen egy olyat.
2018. márc. 5. 17:19
 36/48 anonim ***** válasza:
59%

"Én ilyenkor mindig láttam a barátomon, hogy átérzi a "sértettségem", és azon gondolkozik, hogy leálljon e verekedni, de az a minimum, hogy feszültté válik. Ilyenkor mindig én mondtam, hogy ne foglalkozzon velük. Pedig nem nagydarab kigyúrt srácok az exeim.

Ez a lényeg!!!"

Miért nem arról prédikálsz hogy te mit teszel? Mikor ugrottál neki valamelyik p.csának a kocsmában?:D

Amúgy pedig az agresszivitás arányos az agyi kapacitás csökkenésével :D

2018. márc. 5. 17:34
 37/48 anonim ***** válasza:
64%

Tehát biztonságban érezted volna magad, amikor őt épp verik - mert "megvédett" -, téged meg vagy csak lefognak közben, vagy meg is próbálnak erőszakolni?!

Hülye ostoba liba vagy!

29n

2018. márc. 5. 17:39
 38/48 anonim ***** válasza:
67%

30-as neked is zsól a válaszom.

Szuper, ha beszól, a részeg az ott késeli meg, téged meg dugnak meg minden nyílásodon keresztül. Szuper "védelem" :D

2018. márc. 5. 17:43
 39/48 anonim ***** válasza:

Én visszaszóltam annó pont egy kocsmában egy csajnak, aki hangosan lekezelően beszélt a barátomról. Verekedést nem kezdtem volna, de szóban vagy akár tettben is megvédtem volna magam a páromért.

Utálom ezeket az embereket, mint az itt válaszolók. Rengeteg éjszakai járaton látok hasonló mentalitást. Zaklatják a lányt, a busznyi ember meg sunyít, mert hátha fegyver van a másiknál. Lány vagyok, 50 kilós, én kiállok azért, aki bajban van, vagy meg van félemlítve. Az elején mindig megfélemlítéssel kezdődnek ezek a helyzetek.

Elég undorító, hogy a legtöbb ember ilyenkor a közelből is elmegy, még akkor is, ha épp a párját terrorizálják szóban.

Nyilván a nyolcker közepében hajnal 2kor egy csapat kisebbségi szakadtruhas drogosnál más a helyzet, de ebben a sztoriban mezei ittas emberekről van szó.

Biztos nem valami gettó közepében a senki földjén történt az eset.

Szerintem a kérdezőnek van józan értékítélete, meg tudta ítélni, mennyire veszélyes a helyzet.

Akik beszólnak, azok is csak emberek, családdal, barátokkal, akár gyerekkel, nem pszichopata erőszaktevő gyilkosok.

Pár ütést vagy kakaskodást szerintem simán bevállalhat a férfi a nőért, ahogy a nő is megtéphet egy másikat, ha az alázza a párját. Természetesen nekünk kezdeni a verekedést sosem szabad, de hagyni magunkat sem.

Nagyon felháborít, hogy nem állnak ki az emberek sem magukért, sem idegenekért, de még a párjukért sem.

Én olyan világban élnék szívesen, amikor egy emberként bojdul fel mindenki, ha pár részeg nem tudja, hol a határ. Ti nem? Akkor miért nem tesztek érte?

2018. márc. 5. 18:02
 40/48 anonim ***** válasza:
#39: aki nem tudja megvédeni magát még szóban sem, az vigyen magával felnőttet vagy rendőrt. Vagy maradjon otthon.
2018. márc. 5. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!