Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes? El kell viseljem anélkül hogy szakítanék?
A helyzet az hogy, szerintem nem természetes hogy a 21éves barátom ok nélkül csak hirtelen 2hetente csatt részegre issza magát.
Nem nagyon zsűrizem az ilyesmit!
Szeretném hogyha ezt is ritkítaná, mondjuk néhány hónapokra, mert szerintem ha nincs oka nem kell inni.
Komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat, szóval ezért tenni kell, viszont nem szeretnék egy alkoholistát magam mellé.
Hisz pénteken még a kocsiba is beült!
Hogyan kérjem meg rá hogy ne igyon???Sehogy? Nincs hozzá jogos esetleg?
"Menő". Vagyis annak hiszi magát.
Mondd meg neki h válasszon, vagy a pia és a részegség, vagy Te. Az ilyet csírájába kell elfojtani, mert később már lehet mind1 lesz. Ha szeret úgyis Téged választ. Ha nem, akkor jobb is h keresel vki mást, aki hozzád illik.
Szerintem adj hálát az égnek, hogy csak két hetente rúg be. Egyébként hiszed vagy sem, az ilyennek van oka, max te nem tudsz róla.
Mi férfiak így engedjük ki a gőzt, néha kell. A két hetes ciklus pedig nem nagy dolog, fogadd el.
Ez már olyan dolog amivel a személye szabadságát korlátoznád, én tuti elküldenélek melegebb éghajlatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!