Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bombázókat vagy a természetes szépségeket szereted jobban?
Az ugymond "plasztikcicák" (VV Szandika -.-") nekem nem jönnek be mert általában nagyképűek másokkal és lekezelőek hogy ők milyen szépek!
A természetes csajok jobban bejönnek mert azokon nincs semmi cifra önmagukat adják!
Bár a félreértések elkerülése végett egy ilyen "természetes" lány is lehet nagyképű! :)
most mindjárt jönnek azok a fiúk akik azt mondják, hogy a természetes, de ha meglátnak egy lányt smink nélkül nagy ívben elkerülik. (a legtöbb esetben)
és tudom hogy most jön a lepontozás, de ez a véleményem.
Ami mű az nálam nem játszik, ergó a természetes szépségeket kedvelem, de köztük elég sok bombázó is van :) Nem akarok blamelni de a kérdés úgy lenne jó hogy a műp*csákat vagy a term. szereted:) Am számomra nem fontos a mell nagysága, de azért ne legyen lapos annyira... A forma meg adott, ami "szép" jól áll annak a csajnak, vagy hogy is fogalmazzak.
21F
Természetes. Én nem szeretem, ha egy lány sminkeli magát. Persze visszafogottan még oké (bár szerintem nélküle az igazi), de nagyon ne.
Playboy meg egyszerűen Photoshop.
De vannak a kis aranyos barna lányok (barna haj barna szem). Na azok az igazi természetes szépségek.
Attól hogy valakinek barna a szeme és a haja azt jelenti hogy nem sminkeli magát? nagyon nem.
pl. "barna lányok" szoláriumos cicababák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!