Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem védett meg a pasim?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem védett meg a pasim? Jogos lenne ha ezért szakítanék?

Figyelt kérdés
Tegnap este az utcán pár részeg belénkkötött és sértő megjegyzéseket tett rám. A pasim lazán azt mondta, hogy ne törődjek velük, menjünk tovább. Nem lett gond de azóta nem tudok férfiként tekinteni rá inkább kisfiúként. Már a szexet se kívánom emiatt. Jogos lenne ha szakítanék?
2018. márc. 4. 21:24
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
88%
Ne szakíts vele, de mindenképpen mutasd meg neki ezt a kérdést!
2018. márc. 4. 22:14
 22/48 anonim ***** válasza:
89%

Ez trollkérdés.

Annyira sztereotip az egész.

Meg már egyszer feltette.

Hülye p-csa.

2018. márc. 4. 22:31
 23/48 anonim ***** válasza:
83%

Neked kutya való vágod.

Tudsz vele szexelni, és szétszed bárkit, aki a közeledbe megy.

2018. márc. 4. 23:33
 24/48 anonim ***** válasza:
100%

Részegeket írsz, tehát többen voltak. egyedül kezdjen el verekedni több férfival? Ha ő is agresszív lesz, lehet mindkettőtöket elvernek.

Harcművészeteken is azt oktatják, ha belédkötnek, símán haladj tovább és csak végszükség esetén vedd fel mással a harcot. Azért mert sosem biztos egy harc kimenetele, főleg ha te egyedül vagy az ellefél pedig több férfi.

A pasid okosan viselkedett, nem sodort titeket feleslegesen bajba.

Szerintem neked meg pasit kellene cserélni. Keress egy olyat aki minden búcsúban részegen késel és boldog leszel mellette.

2018. márc. 5. 00:17
 25/48 anonim ***** válasza:
11%

Ennyi beszari nyomorékot, mint aki itt irkál....

Tényleg ez a mai elfogadott, hogy behúzott farokkal odébbálltok?

Én égek, hogy ilyen béna férfitársaim vannak.

2018. márc. 5. 03:52
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

Így védett meg.

Ha visszaszól, verekedni kezd, akkor szerencséd van, ha te csak pár pofont kapsz. Részeg emberek nem fognak udvariaskodni, főleg hogy te vagy az, akibe belekötöttek.

Akkor lenne férfi, ha egy körbepörgőrúgással mindet leveri, mint a Chuck Norris?

Ettől még szakíthatsz, szegény srác megszabadul egy ilyen agyatlan pichától.

2018. márc. 5. 06:58
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
Te agyhalott pitsha. Szetvertek volna a baratod, utana meg teged is megeroszakolnak.
2018. márc. 5. 07:21
 28/48 anonim ***** válasza:
50%

Azért az itt válaszolók is biztosan tudják, hogy van különbség a sunyítás és a józan döntés között. A kérdező nyilván nem véletlen érezte azt, amit.

Én ilyenkor mindig láttam a barátomon, hogy átérzi a "sértettségem", és azon gondolkozik, hogy leálljon e verekedni, de az a minimum, hogy feszültté válik. Ilyenkor mindig én mondtam, hogy ne foglalkozzon velük. Pedig nem nagydarab kigyúrt srácok az exeim.

Egyszer voltam egy sráccal, aki ebben az esetben hangosan mondta nekem, hogy gyere, hagyjuk őket. Azért, hogy hallják a többiek a lenézést a hangjában, de nem provokált direkt semmit. Még ordibáltak valamit, aztán simán elmentünk.

Na vele éreztem magam a legnagyobb biztonságban, mondjuk róla tudtam is, hogy egy két verekedésen túl van, nem féltettem annyira. A többi barátomnál izgultam, nehogy bárki észrevegye őket, nekem volt védelmező érzésem.

A bátor srác, aki hangosan mondta, hogy menjünk tovább, nem volt sem nagyobb darab, sem idegbetegebb, sem sittesebb, sem semmi.

Jó volt az érzés, hogy ő valóban védelmezett és nem félt, viszont én nem tartom sokra ezt az érzést, pláne annyira nem, hogy ezért szakítsak.

Kb annyit jelent nekem, mint az, hogy a barátom hányszor hagy filmetválasztani az esti mozizáshoz.

2018. márc. 5. 07:56
 29/48 anonim ***** válasza:
12%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Kérdező, jogos, amit érzel, átélem! Én kérdésem. Csak én nem tudok ilyen egyszerűen szakítani gyerekekkel már.

2018. márc. 5. 09:17
 30/48 anonim ***** válasza:
26%

Nem a verekedés az alapvető lényeg, hanem, hogy érezze a férfin a védelmi szándékot. Legalább szólna be nekik, vagy legyen dühös, hogy bántják a nőjét.

Előző vagyok.

2018. márc. 5. 09:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!