Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem védett meg a pasim? Jogos lenne ha ezért szakítanék?
Figyelt kérdés
Tegnap este az utcán pár részeg belénkkötött és sértő megjegyzéseket tett rám. A pasim lazán azt mondta, hogy ne törődjek velük, menjünk tovább. Nem lett gond de azóta nem tudok férfiként tekinteni rá inkább kisfiúként. Már a szexet se kívánom emiatt. Jogos lenne ha szakítanék?2018. márc. 4. 21:24
11/48 anonim válasza:
Nagyon is helyesen viselkedett a pasid, bar szerintem csak unatkozo troll vagy.
12/48 anonim válasza:
"Eléggé beparáztam és elvártam volna tőle, hogy biztonságot nyújtson és ne féljek mellette."
Mi vagy te, kisgyerek? Ha nem tudod magad megvédeni, hogyan védenéd meg hasonló helyzetben a gyerekedet?
Azt már meg sem kérdezem, te mit nyújtasz neki, a hülyeségen kívül...
13/48 anonim válasza:
Én akkor ábrándulnék ki a barátomból, ha lealacsonyodna a beszólogatók szintjére.
14/48 A kérdező kommentje:
Nem is azt mondtam hogy meg kellett volna verje őket, de határozottabban is kiállhatott volna. Nem tudom, nem szándékosan de most már nem érzem úgy magam mellette mint ezelőtt.
2018. márc. 4. 21:42
15/48 anonim válasza:
"most már nem érzem úgy magam mellette mint ezelőtt"
Ez rólad többet elárul, mint róla...
Nem az ő hibája. :)
16/48 anonim válasza:
Szakíts vele, legyen alkalma normális nőt találni.
17/48 anonim válasza:
Hagyd el! Csak pazarolja az idejet veled! Ha oda szol akkor lehetseges csak olajat ont a tuzre , 3 - an jol helybe hagytak volna es a te kedvedert komaban a surgosegin fekudne .. lehet buszke lettel volna ra hogy milyen ferfias de ot ezzel nem karpotolnad , es amilyen fajta vagy mentel volna mas hapsihoz elvegre a komabol nem lehet tudni milor ebred fel valaki, de akar ripityakra torhettek volna a csontjait is. A madik verzio az egyiket szana szejjel veri indulatbol az a szemely korhazba veri a baratod meg megy a sitre ... Te egy buta liba vagy nem felnot no ! Az igazi ferfi nem egy mma bajnok ... keress magadnak egy agressziv pasast majd teged is rendbe rak alkalmattan nem csak azokat akik beszolnak neked ...
18/48 anonim válasza:
Bezzeg a Gazsi azs megvédett volna. Dehát most a böribe van, még vagy 5 évig.
19/48 anonim válasza:
Más f..zával könnyű verni a csalánt:D
Én is kemény lennék az éjszakában ha mellettem lenne bruce lee és mindenkire ráuszítanám és max őt vernék 4-en meg én meg sírva elfutnék:D
20/48 anonim válasza:
Én akkor inganék meg, ha a párom részegekkel vitatkozna az utcán. Szinten aluli lenne. Nem kicsit. Tényleg nem való hozzád. Ha neked balhés pasi kell, keress mást! Ő intelligens, nem hozzád való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!