Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szeretnék szakitani a barátomm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék szakitani a barátommal de nemtudok mert amint szakitanék vele mindig olyat tesz ami miatt nekem keresnem kell őt vagy még nekem kell őt felelősségre vonnom miért van ez mikor én már rég elfelejteném őt?

Figyelt kérdés

#szakítás #keresteti magát
2017. szept. 20. 18:22
 1/4 anonim válasza:
Nem jó kategóriába raktad. Ezoteriához ez annyira kapcsolódik, mint az alma a feketelyukakhoz.
2017. szept. 20. 18:29
 2/4 Nokedlifarhattal válasza:
Ne foglalkozz vele és ne keresd! Előbb utóbb elfogadja és nem csinál hülyeséget.
2017. szept. 20. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Aki szakítani akar, az szakít.
2017. szept. 20. 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy szakítani akarsz, de nem tudsz. Nem írtál konkrétumokat, de elég rossz kifogás az "olyat tesz" ara, hogy keresd. Szépen szakítasz, letiltod, aztán azt csinál, amit akarsz, francnak foglalkozol vele.
2017. szept. 20. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!