Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértő a nőknek a "hátország" szerep?
Mert úgy van feltéve, mintha a legtermészetesebb dolog lenne "hátországnak lenni" és az emberek értetlenkedve néznének azokra a fura emberekre, akik ezzel nem értenek egyet, holott a világ legtermészetesebb és leglogikusabb dolga, hogy nem értesz egyet a saját életed mások általi irányításával vagy azzal, hogy megmondják, hol a helyed.
Ez olyan, mintha azt kérdeznék, hogy "Miért sértő a fogyatékosoknak, hogy megvetően néznek rájuk az utcán?" MERT SZÁNALMAS, azért. Mert EZ NEM NORMÁLIS dolog és mert normális emberbe szorult annyi empátia, hogy belássa, mit tesz a másikkal és nem kérdez phaszságokat, mint egy retard.
"Áh, én kinyírtam volna magam."
Lehet, mindenki jobban járt volna :)
Nem vagyok magatehetetlen. Miért kéne a szaromat kaparni? Jó a gyereknek lehet kaprod vagy éppen én kaprom, de lesz idő, mikor ő kaparja a miénket. Nem tudom, hogy ez miért annyira borzasztó. Akinek az, az nyilván ne vállaljon gyereket és haljon meg elég fiatalon ahelyett, hogy másra legyen szorulva. Ez a "rabszolga vagyok" annyira a ló másik oldala, meg életidegen, hogy nagyon nem is tudom, hogy mit mondjak.
31/f
Viszont, ha a szavakon kiakadunk ennyire, akkor felejtsétek el azt a szlogent, hogy "minden sikeres férfi mögött áll egy nő". :)
31/f
Azért tűnik rabszolgaságnak, mert a kényelem hiányzik az ilyen úrfiknak. Szinte megy a pánik, hogy magukra kell főzni meg mosni. Ezért fura ez, mert akárhányszor azt mondja egy férfi, hogy "tradicionális" vagy "konzervatív" értékeket képvisel, azt hallom, hogy "én ugyan nem fogom meg a mosogatószivacsot".
(Ugyanígy az ilyen nőktől meg azt hallom, hogy "én aztán tuti nem dolgozom".)
76% Aztán ugyanezek a férfiak siránkoznak (akik a tradicionális szerepben hisznek és fenyegetőznek a macskásnőkéntfogszmeghalni átkukkal), hogy csak aranyásó számító nők találják meg őket, akik a pénzüket akarják. :D
Nem tudom, azért tényleg kíváncsi lennék, itt, hogy ezek a férfiak hogyan viszonyulnak a nőrokonaikhoz, az anyjukhoz, vagy azokról is így vélekednek?
""Áh, én kinyírtam volna magam."
Lehet, mindenki jobban járt volna :)" Azért csak kibújik az igazi aljasság ilyenkor.
Szerintem nem sértő.
Egy nőnek ezt illene megcsinálni 😂
Mondom ezt nőként.
Ha már itt tartunk, nem vagyok rasszista, de mivel sok nő elfelejtette a szerepét ne csodálkozzunk, hogy egy más kúltúrából érkezett csoport szétveri és szétfogja "verni" a mi úgy keresztény társadslmunkat. Azért egy nő ott van a háttérben a család "feje" főleg ha már lánya is van...mit mutat tanít a lányának?
Ezen kellene egyeseknek elgondolkodni.
Az ilyen nők ezzel a viselkedéssel hozzáállással mit mutatnak?! Lehet lepontozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!