Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiként miért kell szerelmet vallani más
nőknek ha sosem hagyná el a feleségét?
Figyelt kérdés
Egy hónapja egy nős férfi szerelmet vallott nekem. Jóban voltam korábban vele is,meg a feleségével is szóval nekem sosem volt semmi hátsószándékom. Sosem volt semmi köztünk. Mikor bevallotta nekem hogy mit érez, gondolkodás nélkül visszautasítottam és azonnal megszakítottam vele a kapcsolatot. Most láttam, hogy kirakta facebookra hogy a 10 éves évfordulójukat ünneplik a feleségével éppen. Eléggé szíven ütött. Rengetegen gratuláltak nekik,és azt kívánják hogy örökké tartson. Szegény felesége meg semmit nem sejt.. Miért kell így viselkedni házas férfiként? Ennek mi értelme?
Ne dimenzionáld túl. Csak hazudott egyet hogy megdughasson. Ennyi.
2018. febr. 25. 17:18
2/16 anonim válasza:
Honnan tudod, milyen a kapcsolatuk? A Facebookon mindenki boldog és sikeres, de a valóság nem mindig ez. Amúgy tényleg ne tulajdoníts nagy jelentőséget neki. Bepróbálkozott, nem jött be, ennyi. Helyesen cselekedtél, amúgy.
2018. febr. 25. 17:23
3/16 A kérdező kommentje:
Jóban voltam a feleségével is szóval eszembe nem jutott volna máshogy cselekedni. Ezért sajnálom őt. Lebuktatni sem akartam a férfit mert akkor meg annyi a házasságuknak. Vagy nem tudom hogy mit kellett volna tennem. :(
2018. febr. 25. 17:30
4/16 anonim válasza:
Ha hazudott is eleg kiábrándító ,mert ki tudja ,hany nővel csinálja meg még....
2018. febr. 25. 17:35
5/16 anonim válasza:
Pontosan ezt kellett tenned. Ne legyen semmi rossz érzésed! Lehet, hogy a feleség tud a férfi kicsapongásairól. Gondolod, te voltál az első, akinél bepróbálkozott? Lehet, hogy otthon vázákat tör a fején, csak a Facebookon olyan boldogok. Megtetted, ami a te részed, a többi nem a te dolgod.
2018. febr. 25. 17:36
6/16 anonim válasza:
Meg akart dugni. Igazából ezt csak a cél érdekében csinálja. Sok nő behódol egy szerelmi vallomásnak. Ne vedd a szívedre, nem mindenki él úgy, mint te.
2018. febr. 25. 17:37
7/16 anonim válasza:
Ez a sok nő be hodol a szerelmi vallomásnak??? Milyen ferfi akai szerelmet vall mas nőknek mikozben házas?vagy az mindegy végülis ...Gyere le JóIsten
2018. febr. 25. 18:08
8/16 anonim válasza:
Nagyon sok férfi csinálja ezt. Nem tudom te merre élsz, de én látom ezt és sikeres taktika.
2018. febr. 25. 18:13
9/16 anonim válasza:
Mondok jobbat.. 20.házassági évforduló alkalmából kiírta a feleségnek FB-ra hogy szeretlek,aznap meg még azóta is nekem ugyanezt írja :D Sok értelmét én se látom az ilyeneknek,minek ennyit hazudozni többfelé,váljon el aztán kész.Ha egyszer férjhez mennék,nem tűrném el az ilyen galád dolgokat.
2018. febr. 25. 18:15
10/16 A kérdező kommentje:
Az igen..
Én sem tűrném el. Viszont ha nem is tud róla a másik fél akkor meg azt hiszi minden rendben. Ebbe belegondolni is rossz. Mondjuk én eleve nagyon a megcsalás ellen vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!