Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiként miért kell szerelmet vallani más nőknek ha sosem hagyná el a feleségét?
Egy hónapja egy nős férfi szerelmet vallott nekem. Jóban voltam korábban vele is,meg a feleségével is szóval nekem sosem volt semmi hátsószándékom. Sosem volt semmi köztünk. Mikor bevallotta nekem hogy mit érez, gondolkodás nélkül visszautasítottam és azonnal megszakítottam vele a kapcsolatot. Most láttam, hogy kirakta facebookra hogy a 10 éves évfordulójukat ünneplik a feleségével éppen. Eléggé szíven ütött. Rengetegen gratuláltak nekik,és azt kívánják hogy örökké tartson. Szegény felesége meg semmit nem sejt.. Miért kell így viselkedni házas férfiként? Ennek mi értelme?
N
Igen, facebookon írta meg nekem a vallomást, meg hogy napok óta iszik is, mert annyira bánatos miattam. És ott van az is ahogy többször elutasítottam őt.
És nemrég kitett egy ilyen idézetet facebookra: "Amikor Ő néz téged, és te egy pillanatra boldog leszel emiatt,aztán pedig szomorú, mert tudod hogy semmi nem lehet köztetek. Szörnyű érzés. :( :( :( ". Amit nem értek hiszen a felesége simán láthatta... Le tudnám buktatni simán, csak tudom akkor a családja is nagyon kiakadna mert ők elítélik az ilyen fajta viselkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!