Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértő a nőknek a "hátország" szerep?
Nem, nem sértő. Gondolom számtalan olyan nő van akire csak a hátország szerep vár. És még "számtalanabb" akikre a munka mellett vár a hátország szerep.
Ha én ugyanúgy dolgozom mint a párom számomra kérdéses,hogy jóval továbbmegyek a hátország szerepen.
Nem tartom egyáltalán sértőnek, csak én pl programozó akarok lenni és az is leszek. Mert a kódolásban lelem örömöm és nem a mosogatást vagy a gyereknevelést nevezem fő életcélnak. Persze, sor kerül arra is, maradok majd otthon pár évet GYES-en, vagy mégjobb, megpróbálom addigra otthonra szervezni a munkám.
Egy kérdés: engem ki fog támogatni ezen álmom megvalósításában? Vagy mégjobb kérdés, miért legyek olyannal, aki nem támogat az álmaim megvalósításában?
Nem akarok senkivel versengeni, főleg nem a férfiakkal, másak az erőviszonyok, másak vagyunk. Arról nem tehetek, hogy a második férfi fogja fel az életemben versengésnek azt, hogy ez érdekel és ezt szeretem, pedig még csak 24 vagyok. Ez nem hiszem, hogy az én hibám.
Hiába ismernek el valamiért, ha nekem az nem cél és nem arra vágyom. És ez akkor igazán frusztráló, ha annak a rovására kell tennem, amire meg vágynék.
Draga kerdezo, es miert lenne egy ferfinek serto ugyanez a szerep?
Maximalis elidmeres jart erte. Persze. Meselj meg.
#14 válaszát most elmerengtem. Azt hiszem tudom már, hogy miért pontoznak le folyton amiatt, mert tradicionális szerepeket preferálok. Ezt úgy képzelem el egy ideális világban, hogy viszek annyit haza, hogy a kedvesemnek az otthoni feladatok női részén kívül mással ne kelljen foglalkoznia az álmai kívül. Igazából ugyan úgy jönnek ki a párok időben, ha mindent feleznek, de a régi felállás kevésbé öli ki a lelket az emberből szerintem.
31/f
Belőled nem öli ki a lelket, ha egész nap a másik szarát kaparod, mert az úgy dönt, te nem csinálhatod meg, amit ő?
Komolyan, elképzelni sem tudom azt a nyomorult életet, mikor semmid nincs, csak egy pasikád. Egész nap csak főzöl, és várod apát, hogy hazajöjjön, és elmesélje, mi van a világban. Áh, én kinyírtam volna magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!