Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértő a nőknek a "hátország" szerep?
Nem sértő, de senkit nem szolgálok ki, megvannak a saját céljaim.
És ha tönkremegy a kapcsolat? AKkor mi marad annak, aki hátország volt? Ráaadásul a fejéhez vágják, hogyy nem ő dolgozott meg a pénzért.
Miért ne támogathatnák egymást a felek anélkül, hogy az egyik alárendelődik a másiknak? Te szeretnél hátország lenni vagy csak azt várod el, hogy téged szolgáljanak ki?
OLvastál már életrajzokat, hogy hány nő próbált kitörni, másként élni, másképp alakítani az életét mint amit végülis megélt és sokszor bele is nyomorodott, testileg-lelkileg.
A nő is önálló entitás, nem pedig valakinek a babkarója amin fel lehet kúszni és majd mindkettőjük dicsőségére pompázhat a babvirág.
Nem alárendeltség, hanem tisztelet és együttműködés, és kölcsönös!
Pont azért hiszik, hogy kiszolgáltatottság, mert kihalófélben van a kitartás, és a hűség is. Ha ezek az értékek megvannak, akkor nem kell félni, hogy mi lesz a kapcsolat után, mert nincs utána.
mert mára sok nő férfi akar lenni.. azt hiszik, hogy az olyan menő dolog.
mondjuk nekem pasiként ez a hátország megléte megalázó.. ha elérek valamit akkor azt inkább magam érem el.. és ne azzal támogasson, hogy tűr. mert az nem hátország hanem egy szemetes akibe/amibe este kiönthetem a "fáradt olajat" nap végén.
úgy vagyok ezzel, hogy ő csinálja a sajátját én meg az enyémet. ennyi. de ne türjön csak azért, hogy én az enyémet csinálhassam. és közben rámenjen a kapcsolat. mi értelme annak? lengeted a sikereid a haveroknak/idegeneknek, és vered a melled, hogy megcsináltad? mit? mit csináltál? tönkretettél és elnyomtál egy nőt? ez aztán igen öregem! teljesítmény.. a javából! <- szerintem erre gondolnak azok akik támadják ezt a szerepet.
nyugi én pasi vagyok, és nem kenyerem a feminizmus, de azért van néha 1-1 reális gondolatuk. csak ugye a kommunikáció az nem megy nekik, és igazság szerint legtöbbjük egy korlátot csökött libának hat, aki csak fröcsög a semmiről. mert aznap éppen fúj a szél, vagy pont azért mert nem fúj a szél..
egyébként az, hogy valami évszázadokon át működött nem biztos, hogy jó.. gondolj pl a boszorkányégetésre, vagy a halálbüntetésre.. esetleg kézlevágásra és egyéb csonkolásokra.
#1. Azért határolódhatnál el az ilyen jellegű kérdésekről inkább, mert nem sikeres akarsz te lenni, hanem dacból egy cég háttere, ami másé, ezzel szemben a családod az a tiéd.
31/f
Ezt hívják ma kitartott nőnek.
Egyszerűen nem működik. A legtöbb családban szükség van két keresetre.
100 éve nem volt olyan se nagyon, hogy válás. Ma megnézheti magát az a nő, aki arra rendezi be az életét, hogy majd a családfenntartó gondoskodik mindenről.
Ezt ti kúrtátok el: nem tudtok egyedül eltartani egy családot. Aki meg igen, annak a család se szent: mindent felrúgnak az első feszes punciért. Nem lehet rátok számítani. Hát nem tesszük: megállunk a saját lábunkon.
Ki akarja tönkretenni a saját és a gyerekei életét? Senki.
"Ezt ti kúrtátok el"
Hogy te mennyire primitív vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!