Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb lány 18 évesen simán összejönne/vonzónak tartja a 25-30 éves férfiakat, ám 25-30 évesen ugyanez a nő már nevetségesnek tartja a 18 éves fiúkat?
Figyelt kérdés
Nem kettős mérce ez?
Amúgy nem kell megsértődni a kérdésen, nem támadásnak szánom, és racionális érveket szeretnék.
2018. febr. 28. 17:53
21/23 anonim válasza:
20: "Akkor most hol van a kettős mérce?"
Mindenhol van kettős mérce, csak mindenki az miatt sír és rinyál, ami őt magát a legjobban érinti és a legjobban fáj neki :D
22/23 anonim válasza:
Vagy éppen sehol nem kéne kettős mércének lennie. Engem nem érdekel, ha más párok kicsi vagy nagy korkülönbséggel boldogok. Én szeretem, ha a férfi idősebb nálam, és ez alapján alakítom a párkapcsolataimat. Akivel összejövök, annak ez így jó. Nem mércézek senkit és semmit. Nem kell fiatalabb, de nem azért mert lenézem, vagy rosszabbnak tartom. Egyszerűen nem érezném jól magam egy fiatalabb partnerrel és téma lezárva.
23/23 anonim válasza:
Elképesztően buta vagy. Most komolyan mit nem értesz ezen? 😀 Sokan 18 évesen és később is éretlennek tartják a 18 éves fiúkat. A nők általában érettebbek mint a fiúk, és általában hamarabb készen állnak a családalapìtásra, ezért keresnek sokszor idősebb pasit. 25-30 évesen mikor már tényleg aktuális a gyerekvállalás, lakásvásárlás stb. mi a tökömért akarnának egy gimissel/egyetemistával járni?? És éveket várni rá, hogy eltartsa magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!