Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ha a lány azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha a lány azt mondja "nem értem neked, hogy nincs barátnőd"?

Figyelt kérdés

A helyzetem az ami általában minden tizenévesnek a párkapcsolatokkal. Tegyük hozzá hogy sosem volt még barátnőm és sosem voltak nagy tapasztalataim a szerelemmel és egyéb ehhez hasonló dolgokkal kapcsolatban. A lányokkal jól elbeszélgetek semmi gondom a humor érzékkel a kinézetemmel és egyéb a "csajozáshoz" szükséges általános dolgokkal. De sokszor hallom a lányoktól amikor beszélgetünk főleg mostanában. Azt állítják nem értik nekem hogy nincs barátnőm? Segítsetek megfejteni ez mit takar. (Szarkazmus nélkül mondják szóval ez kilőve)

Előre köszönöm a válaszokat !!!

2018. febr. 27. 22:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Vonzónak talál.
2018. febr. 27. 22:48
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
Azt jelenti, hogy értetlenek.
2018. febr. 27. 22:56
 3/12 anonim ***** válasza:
97%

Mutasd meg nekik ezt a kérdést, és utána már tudni fogják.

Nagyon sötét vagy. Vajon miért mondhatják? Vagy egy kis virtuális fejsimit akarsz?

2018. febr. 27. 23:00
 4/12 anonim ***** válasza:
48%

Nekem is szoktak mondani akikkel közelebbi ismeretsegben vagyok.

Engem inkább felbosszant ez a fajta sajnalat. Engem ne patyolgasson és vigasztaljon azzal, hogy ilyen meg olyan vagyok és megérdemelnek egy normális barátnőt. Pláne ha ezt egy olyan lány mondja akitől amúgy akartam valamit. Szerintem ez tipikus friendzonos duma és még csak nem is igaz. Ha olyan jó pártoknak találná akkor nem sajnalna es értetlenkedve, hanem lépne.

2018. febr. 27. 23:03
 5/12 anonim ***** válasza:
25%
*partinak
2018. febr. 27. 23:04
 6/12 anonim ***** válasza:
42%
Jó a szöveged, de nem nézel ki jól. Ez amolyan friendzone-ba repítő szöveg.
2018. febr. 27. 23:07
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

Vannak bizonyos emberek (a 10-en évesek közt k..a sok) akik nem tudják elképzelni az életet párkapcsolat nélkül ezért meglepődnek ha másnak nincs.

Ennyi.

2018. febr. 27. 23:07
 8/12 anonim ***** válasza:
45%
Ez csak ilyen álszent duma! Nyugi, neki sem jössz be, csak jobb neked is hogy áltat ezzel a fos dumával!
2018. febr. 27. 23:22
 9/12 anonim ***** válasza:
57%
Azt jelenti, hogy vígasztalni akar, sajnál. Kis eséllyel azt is jelentheti, hogy tetszel neki, de inkább az első.
2018. febr. 27. 23:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Én ilyet eddig csak annak mondtam, akit noarmálisnak tartottam, de nem akartam tőle semmit. Ez nem párkapcsolati kezdeményezés/vonzalom jele. Jaguar kb leírta hogy van. Bizonyos esetben gondolom rosszul is ehet annak akinek mondják, mert valóban egyfajta leépítés ez. "Jó fej vagy, de nekem max haver".
2018. febr. 28. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!