Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha a lány azt mondja "nem értem neked, hogy nincs barátnőd"?
Figyelt kérdés
A helyzetem az ami általában minden tizenévesnek a párkapcsolatokkal. Tegyük hozzá hogy sosem volt még barátnőm és sosem voltak nagy tapasztalataim a szerelemmel és egyéb ehhez hasonló dolgokkal kapcsolatban. A lányokkal jól elbeszélgetek semmi gondom a humor érzékkel a kinézetemmel és egyéb a "csajozáshoz" szükséges általános dolgokkal. De sokszor hallom a lányoktól amikor beszélgetünk főleg mostanában. Azt állítják nem értik nekem hogy nincs barátnőm? Segítsetek megfejteni ez mit takar. (Szarkazmus nélkül mondják szóval ez kilőve)
Előre köszönöm a válaszokat !!!
2018. febr. 27. 22:46
11/12 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy indulás a tini kategóriába.
12/12 anonim válasza:
Lany vagyok. En ilyet akkot mondtam amikor valakit sajnaltam rendes sracnak talaltam vagy kedveltem de nem akartam tole semmit. Max baratkent tudtam volna elkepzelni. Es pusztan biztataskent mondtam neki azt amit. Nem azert mert vonzonak talaltam volna vagy mert tobbet szeretnek tole. Nekem ha valaki tetszik vagy vonzonak talalom akkor nyiltan kimondom,hogy jolnezel ki, szep a mosolyod vagy tetszik az uj frizurad stb. Tehat megdicserem a kulsejet. De probalok egyertelmu lenni. Szal en szerintem ez inkabb a baratzona kerdezo. Nem kell tul agyalnod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!