Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz egy lány?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel egy buszon utazunk suliba. Mindig nézni szokott. Hétvégén buliba voltam, a haverjaimmal. Ahol Ő is ott volt a barátnőjével és a tesójával. Haveromék nyomultak rájuk, fogdozták Őket. De aztán mindig leléptek, de aztán újra visszajöttek a közelünkbe. Odamentem a lányhoz, felkérem táncolni. De lerázott. Azzal a szöveggel, hogy már késő meg hagyjam békén, ne merjek utána menni.

Nem azzal van gondom, hogy lerázott. Hanem azzal hogy miért nézett reggelente szinte mindig?

Én 19/F Ő 18/L.

2018. febr. 26. 08:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Azért néz mert kattog az agya veled kapcsolatban, de viszont hogy miért utasított vissza az kissé érthetetlen ezek után.

Tedd úgy hogy te meg észre se veszed, és ez őt ha akar téged további lépésekre fogja késztetni, és ha utána még kezdeményezel és vissza utasít akkor csak szórakozik veled.

2018. febr. 26. 08:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálam instant kiábrándulás lenne, ha olyanokkal barátkoznál, akiknél a fogdosás az ismerkedés.
2018. febr. 26. 09:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen. Hónapokig bámult a csaj. Nagyon szép volt, így nehezen vettem rá magam, hogy odamenjek. Lerázott, bár finomabban. Érthetetlen az ilyen. Ronda sem vagyok, mert voltak már barátnőim, meg többen is vallottak szerelmet.
2018. febr. 26. 09:58
 4/7 anonim ***** válasza:
9%

"ne merjek utána menni"

Ha egy csaj ilyet mondana, nem bírnám megállni röhögés nélkül. Igaz, ha más okból is, biztos nem mennék utána.

2018. febr. 26. 11:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Lány szemmel nézve: ha primitív alakok fogdosnak, akkor egy időre elmegy a kedvem az ismerkedéstől, de aki a primitív alakkal haverkodik, attól végleg elmegy a kedvem.
2018. febr. 26. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Amúgy lehet, hogy tényleg pont rosszkor voltál rossz helyen. Egy próbát még megér a dolog, ha tetszik, de ne nagyon éld bele magad, hanem olyan nincs mit vesztenem alapon. :D
2018. febr. 26. 12:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát amikor a buszon nézett még valsz. tetszettél neki. Aztán a szórakozóhelyen megismert. Nyugi ezután már nem fog nézni a buszon. Problem solved.
2018. márc. 2. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!