Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb lány 18 évesen simán összejönne/vonzónak tartja a 25-30 éves férfiakat, ám 25-30 évesen ugyanez a nő már nevetségesnek tartja a 18 éves fiúkat?
Nem kettős mérce ez?
Amúgy nem kell megsértődni a kérdésen, nem támadásnak szánom, és racionális érveket szeretnék.
Hát nem tudom, én huszonévesen elég szarul néztem ki (25-28) most meg elkérik a személyimet is, pedig harminc felett vagyok, meg szórakozóhelyen egészen fiatal srácok jönnek oda, tiniként nem volt ekkora sikerem.
Én nem nézem le őket, sőt jó pár nagyon értelmes fiatalt ismerek, akik nincsenek besavanyodva, mint jó pár idősebb férfi.
10. A párkapcsolat fogalma, intézménye nem létezett Magyarországon még 40-50 éve sem széles tömegek előtt.
Ha valakivel "összejöttél" úgy, mint ahogy most sokaknak volt már életében 2-5-10 "párja", akkor ott az elsővel összeházasodtál és lettek gyerekeitek. Nem volt ez, hogy kényelmesen keresgélheted az "igazit".
Lehet hogy ma is sokan akarnak gyereket (ez így van), de előtte még szívesen játszanak papás-mamást másokkal is párkapcsolatokban (értsd: egynél több emberrel).
"Éretten gondolkoznak, (persze nem mindegyik, de a legtöbben már igen), van tapasztalatuk, tudják a 18 éveseket tanítgatni az életre."
Aha, tehát a 18 éves lányokat tanítsák az idősebb férfiak az életre, a 18 éves fiúk meg.. tanuljanak meg mindent maguktól?
"Ha egy fiatal sráccal nem tud mit kezdeni 18 évesen, akkor 25 évesen pláne nem fog tudni, de miért is tudna?"
Ha nem tud vele mit kezdeni, az mondjuk nem a srác hibája.
14:
Én is fiatal (24 éves) srác vagyok és dugnék érett nőkkel, de azért maradjunk már a valóságnál.
"Aha, tehát a 18 éves lányokat tanítsák az idősebb férfiak az életre, a 18 éves fiúk meg.. tanuljanak meg mindent maguktól?"
Igen. Vagy ha nem is magunktól, de élettapasztalatokon, mentorokon, elkövetett hibákon keresztül. Bööööö, az élet nem fair.
"Ha nem tud vele mit kezdeni, az mondjuk nem a srác hibája."
De nem érted, hogy egy 18 éves srác és egy 30 éves nő csak kúrni tudnak kb, egy 18 éves csaj és egy 30 éves férfi meg akár kapcsolatba is kezdhetnek egymással, amiből simán lehet még család, gyerek is?
Nem kettős mérce, és egyik sem biztos.
Az sem,hogy 18 éves lány simán összejönne egy Tőle 7-12 évvel idősebb pasival, és az sem,hogy egy 25-30 éves nő nevetségesnek tart egy 18 éves fiút.
Viszont az első verzió életszerűbb mint a második.Mi nők szeretjük ha a pasi határozott, irányító, figyelmes,és ez az általad írt korosztályok közül a 25-30 éves korosztálynál valósul inkább meg mint egy 18 éves srácnál.
"Igen. Vagy ha nem is magunktól, de élettapasztalatokon, mentorokon, elkövetett hibákon keresztül. Bööööö, az élet nem fair. "
Az élet valóban nem fair, ez viszont ettől függetlenül kettős mérce (no meg szexizmus is). :)
18:
Ééés? Ki nem szarja le? Mert az egész világ igen, jelenleg is és mindig is.
Amúgy az nem kettős mérce, hogy a pasikat csak addig nem zavarja a korkülönbség amíg a neki tetsző eloszlásban van? Egy milf imádót nem zavarja ha a nő jóval idősebb, és a fiatal lányokkal "nem tud mit kezdeni". De a többség a jóval fiatalabb lányért van oda. Egy harmincas szingli csaj már alig kell valakinek, mert túl idős családalapításra, mondják a negyvenes pasik (WTF?)
És persze mindenki azon sír, hogy sok (ám korántsem olyan nagyon sok) huszas éveiben járó lány idősebb pasival jön össze. Akkor most hol van a kettős mérce?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!