Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, ha egy lány nem ad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha egy lány nem ad komolyan magára?

Figyelt kérdés

-Nem érdeklik a ruhamárkák, kevés ruhája van

-Nem érdeklik a sminkmárkák, alig festi magát

-Nem festi a haját, szemöldökét

-Nem jár kondiba/szoliba/körmöshöz

Tehát nem hasonlít a manapság népszerű top csajokhoz.

2018. febr. 26. 22:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%

Én nő vagyok, és a leírtaknak megfelelek. Ettől függetlenül adok magamra, ápolom a bőröm, hajam, igényes megjelenésem van.

Szóval nem minden a márka, smink és szoli :)

2018. febr. 26. 22:38
 2/20 anonim ***** válasza:
94%
Kinek baj? Ha neked nem baj, akkor senkinek se az. Te legyél megelégedve magaddal, az nem számít, hogy mások mit gondolnak rólad. Számomra ezek pozitív tulajdonságok. Én se adok magamra úgy, ahogy manapság a fiatal férfiak, de szerinted érdekel egy csöppet is, hogy kilógok a sorból? Hát nem. Még élvezem is.
2018. febr. 26. 22:39
 3/20 anonim ***** válasza:
29%
Az nekem izgalmas, ha öntörvényű kicsit. csak ne az legyen, hogy igazából csak gyáva.
2018. febr. 26. 22:40
 4/20 anonim ***** válasza:
53%
Úgy veszem észre, hogy baj, én is ilyen vagyok, tehát nem feltűnő, vagy sokak számára figyelemfelkeltő. Mondjuk nem is a többségnek szeretnék tetszeni, de azt látom, hogy még aki fennen hirdeti, hogy a szolid, természetességet kedveli, az is inkább ahhoz húz, aki a fent felsoroltak ellentéte.
2018. febr. 26. 22:40
 5/20 anonim ***** válasza:
50%

Nem baj.

Manapság lett ez akkora nagy baj férfinál és nőnél is, hogy nem jár szoliba/edzeni, nem veszi a táplálékkiegészítőket, nem vágja menőre a haját, stb.

Érdekes módon többszázezer évig megvolt az emberiség ezek nélkül, ma pedig mintha nem lehetne nélkülük létezni. Ez egy felszínes világ lett, ez van. Sokaknak az általad felsoroltak a legfontosabb, keveseknek nem.

Nekem pl. nagyon tetszett már olyan lány akin egy deka smink nem volt (dolgozott), pár pattanás éppen ezért látszott az arcán, egy olcsó sportcipő volt rajta és hozzám hasonlóan rágta a körmét is.

2018. febr. 26. 22:43
 6/20 anonim ***** válasza:
34%
*Ennek ellenére, tévedés ne essék, ugyanúgy megnézem a "top csajokat" mert akkor, abban a pillanatban izgató látványt keltenek, de 3 perc és már semmire sem emlékszem belőlük.
2018. febr. 26. 22:44
 7/20 anonim ***** válasza:
52%

A megadott szempontok alapján még nem derülhet ki senkirõl sem, hogy milyen lány:D

- Nem baj, ha kevés ruhája van, de az legalább ízléses, jobb mint az, akinek ízléstelen holmikkal telve a szekrény

- Nem baj, ha nem fest, fõleg, ha alapból szép a bõre

- Nem baj az, de jó ha ápolt a haja, nem pedig töredezett, száraz, és ugyanígy a szemöldöke is rendezett, dús, szép ívū

- Azon kívül, hogy nem jár kondiba, sportol egyáltalán valamit néha? A szoli/körmös rész nem érdekes, de a mozgás elég fontos, ha nem is konditerem, de bármilyen sportágban, akár bicaj, szaladás néha.

2018. febr. 26. 23:10
 8/20 anonim ***** válasza:
24%
Nem baj, jobb a naturális szépség, természetesség. Nem a 15 centis hónaljkutyára gondolok itt. :)
2018. febr. 26. 23:10
 9/20 anonim ***** válasza:
86%

Nem feltétlen baj... Azzal van baj, hogy sokan nem teszik ezt, azokkal meg undorítóan és megvetően viselkednek, akik meg igen. Ha valakinek ez nem tetszik és nem akar ilyesmit csinálni, az oké. De ha valaki csak lustaságból nem csinálja, azt általában szokta bántani, ha valaki meg igen és akkor jönnek a komplexusok meg a rosszmájúskodás.

Én pl nem megyek körmöshöz, sem szoliba. Nem azért, mert nem tudok, vagy lusta vagyok, hanem mert nem érzem magaménak, az a "minek" kategória. Ennek ellenére megcsodálom a szép körmöket máson (nekem nem lehet, nem olyan a szakmám, meg a sport és a gitár miatt nem tudok rá vigyázni), illetve nem nagyon érdekel, ki milyen barna hozzám képest, én fehéren szeretem magam. Viszont engem pl sokan savaztak, hogy "jaj, de ráérsz te futkosni meg játszadozni, neked könnyű" és társai. Hajnal 5-kor kelek és megyek edzésre, mert szeretem és akkor van rá időm. Nekem nem könnyű, csak szeretem csinálni és amit szeretek, arra van időm. Sokaknak nagyon benne van a begyében, ha az ember rendszeresen sportol, azért, mert ők nem olyanok, akik nem akarnak sportolni (vagy az aktív életmód előnyeit -pl izmos alak- élvezni), hanem egyszerűen csak lusták. Na őket ki nem állhatom. De van olyan ismerősöm, aki nem sportol, elégedett így is magával, nem vágyik arra, ami "nekem van", ő tök pozitívan áll hozzám és érdeklődik mindig, hogy edzek-e még pl télen, hogy haladok, hogy bírom, dejó, stb.

Sokat számít, miért nem csinálja ezt valaki.

2018. febr. 26. 23:21
 10/20 anonim ***** válasza:
92%

Nem érdekel a ruhamárka, a fazont és az anyagot nézem. Ruhám sok van. Nem érdekelnek a sminkmárkák, sem a sminkek. Nemhogy alig, szinte sose festem magam. Anélkül is szép a bőröm. A hajamat nem festem. A szemöldökömet is csak azért, mert amúgy szőke, és nem látszik (meg mert a kozmetikus ismerősöm kinőtt ruhákért cserébe ingyen csinálja). Kondizni csak egyetemi óra keretében járok. Szolizni eszem agában sincs. Manikűröshöz csak azért járok, mert úgy legalább a lakkréteg védi a körmömet, és egy hónapig elvan magában, nem kell vele foglalkozni.

De ez nem azt jelenti, hogy nem adok magamra. Rendszeresen tisztálkodom, ápolt vagyok, adok a külsőmre. Csinosnak és magabiztosnak gondolom magamat. Nem csak az általad felsorolt dolgok ellenkezőjével lehet valaki "népszerű top csaj".

2018. febr. 26. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!