Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, ha egy lány nem ad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha egy lány nem ad komolyan magára?

Figyelt kérdés

-Nem érdeklik a ruhamárkák, kevés ruhája van

-Nem érdeklik a sminkmárkák, alig festi magát

-Nem festi a haját, szemöldökét

-Nem jár kondiba/szoliba/körmöshöz

Tehát nem hasonlít a manapság népszerű top csajokhoz.

2018. febr. 26. 22:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%
Nem baj, ha nem ilyen átlagos konzumliba :)
2018. febr. 26. 23:35
 12/20 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem a kondi(vagyis úgy általában a torna) eléggé kakukktojás itt, az általad felsoroltak nem létszükségletek, de a torna nem hiába van benne iskolai vagy egyetemi programokban is. Nem kell népszerū top csaj legyen valaki ahhoz, hogy valamilyen sportolási formát elsajátítson. Kondizni az jár, aki számára ez a elérhetõbb mozgásforma, és nem csak azért teszi, hogy “adjon magára”, hanem az egészségéért is.
2018. febr. 26. 23:39
 13/20 anonim ***** válasza:
9%

szoli, műköröm, festett szemöldök....

Ez nem magára adás, hanem az olcsó lányok isméreve.

2018. febr. 27. 03:01
 14/20 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem nem ez jelenti,hogy ad magára. Egy igényes nőt nem a ruha márkája teszi,a sminkmárka meg pláne nem. Semmi gond nincs azzal ha valaki nem tucat. Csak ne legyen igénytelen. Nálam az igénytelenség pesig ott kezdődik ha mondjuj zsíros a haja,vagy koszos a körme.

Szóval a felsoroltakkal semmi gond. ;-)

De azért nem kell degradálni azt se aki szereti sminkelni magát, "olcsó lányok"...

Én pálduál sminkelek,festem a hajam,sőt műkörmöm is szokott lenni, de két gyerekes anyuka vagyok,aki szereti a férjét.

2018. febr. 27. 06:58
 15/20 anonim ***** válasza:
54%
Engem csak a természetes szépség vonz,és még a hónalj szag se rémiszt el.a
2018. febr. 27. 07:57
 16/20 anonim ***** válasza:
Az, hogy ad magára, az egy relatív dolog. Lehet valaki természetesen, " egyszerűen" is gyönyörű, és agyonsminkelten, cicababásan is taszító.
2018. febr. 27. 09:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem itt mindenki egy csodaszép skandináv minimalista bloggerinát képzel el. Igen, úgy is lehet csinálni, de te szerintem csak picit sajnáltatni szeretnéd magad, hogy szürke kisegér vagy. Merj picit kísérletezni, nem ördögtől való sem a smink, sem a körmök, sem a színes öltözködés, sportolni meg pláne nem. Ez belénk nevelt nőgyűlölet, hogy ami "csajos", azt bénának tartsuk, ezzel is imponálni férfiaknak.
2018. febr. 27. 09:47
 18/20 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szürke kisegér, de hat sorból biztos komoly jellemrajzot lehet felállítani.

Szőke hajam van, nem akarom befesteni, szeretem a színét. A szemöldököm viszont barna, ezt nem kell festeni.

Érzékeny a bőröm, csak egy bizonyos BB krémet visel el, mellé szempillaspirált szoktam feltenni.

Szándékosan minimalista ruhatárat tartok kombinálható alapdarabokkal, nem szeretem, ha nem látom át a szekrényem.

Kondiba nem szeretnék járni, nem az én világom, másféle sport (biciklizés, úszás) viszont jöhet.

A műköröm nem tetszik magamon, lenne, aki ingyen/jelképes összegért csinálja (tesóm).

Szoliba meg ha akarnék, se mehetnék, fehér, szeplős bőrrel csak ártanék magamnak, a nappal is igyekszem vigyázni nyáron.

2018. febr. 27. 09:53
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Engem sem érdekelnek se a ruha-, se a sminkmárkák, ritkán sminkelem magam, akkor is alig.

A hajamat festem, a szemöldökömet nem, kondi, szoli, műkörmös kilőve, egyik híve sem vagyok.

Nem hiszem, hogy ezeken múlna... szerintem az igényesség a fürdőszobában kezdődik.

2018. febr. 27. 09:57
 20/20 anonim ***** válasza:

#19 Oké. Elmondanád, hogy mikor merült fel benned, hogy ez baj lehet?

Nem értem az ilyen attention-seek kérdéseket, ahol nem lehet eldönteni, hogy mire kíváncsi a kérdezõ, mi a kérdés értelme, de a lényeg az, hogy magáról írhasson, az életérõl ide-,-

2018. febr. 27. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!