Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha egy lány nem ad komolyan magára?
-Nem érdeklik a ruhamárkák, kevés ruhája van
-Nem érdeklik a sminkmárkák, alig festi magát
-Nem festi a haját, szemöldökét
-Nem jár kondiba/szoliba/körmöshöz
Tehát nem hasonlít a manapság népszerű top csajokhoz.
szoli, műköröm, festett szemöldök....
Ez nem magára adás, hanem az olcsó lányok isméreve.
Szerintem nem ez jelenti,hogy ad magára. Egy igényes nőt nem a ruha márkája teszi,a sminkmárka meg pláne nem. Semmi gond nincs azzal ha valaki nem tucat. Csak ne legyen igénytelen. Nálam az igénytelenség pesig ott kezdődik ha mondjuj zsíros a haja,vagy koszos a körme.
Szóval a felsoroltakkal semmi gond. ;-)
De azért nem kell degradálni azt se aki szereti sminkelni magát, "olcsó lányok"...
Én pálduál sminkelek,festem a hajam,sőt műkörmöm is szokott lenni, de két gyerekes anyuka vagyok,aki szereti a férjét.
Nem vagyok szürke kisegér, de hat sorból biztos komoly jellemrajzot lehet felállítani.
Szőke hajam van, nem akarom befesteni, szeretem a színét. A szemöldököm viszont barna, ezt nem kell festeni.
Érzékeny a bőröm, csak egy bizonyos BB krémet visel el, mellé szempillaspirált szoktam feltenni.
Szándékosan minimalista ruhatárat tartok kombinálható alapdarabokkal, nem szeretem, ha nem látom át a szekrényem.
Kondiba nem szeretnék járni, nem az én világom, másféle sport (biciklizés, úszás) viszont jöhet.
A műköröm nem tetszik magamon, lenne, aki ingyen/jelképes összegért csinálja (tesóm).
Szoliba meg ha akarnék, se mehetnék, fehér, szeplős bőrrel csak ártanék magamnak, a nappal is igyekszem vigyázni nyáron.
Engem sem érdekelnek se a ruha-, se a sminkmárkák, ritkán sminkelem magam, akkor is alig.
A hajamat festem, a szemöldökömet nem, kondi, szoli, műkörmös kilőve, egyik híve sem vagyok.
Nem hiszem, hogy ezeken múlna... szerintem az igényesség a fürdőszobában kezdődik.
#19 Oké. Elmondanád, hogy mikor merült fel benned, hogy ez baj lehet?
Nem értem az ilyen attention-seek kérdéseket, ahol nem lehet eldönteni, hogy mire kíváncsi a kérdezõ, mi a kérdés értelme, de a lényeg az, hogy magáról írhasson, az életérõl ide-,-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!