Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem gondolja komolyan? (magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gondolja komolyan? (magyar lany-koreai fiu)

Figyelt kérdés
Ket honapja egyutt vagyok egy koreai fiuval,ket hetet toltottunk egyutt utana sajnos neki haza kellett menjen.O most 27eves.Mikor felhoztam azt a temat hogy mikor majd kimegyek Koreaba akkor majd bemutatna-e a szuleinek.Erre azt mondta hogy nem tudja,nem biztos benne.Pedig eleg komolyan gondolja a kapcsolatunkat viszont azt mondta h nagyon keson akar hazasodni.Nem tudom h ez nalunk normalis doLOG-E de itt ha nem mutatjuk be a baratunkat/nonkent a szuloknek az arra utal hogy nem gondoljuk komolyan a dolgokat. Szerintetek is igy van? Van akinek esetleg tapasztalat azsiai fiuk teren??
2017. jún. 20. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez nem kell egy percet sem azsiai fiuval tolteni, hogy vilagos legyen, hogy itthon par numerara jo voltal, de hogy belevagjon barmi komolyabba, arra mar nem. Koreai utikonyvet meg ne vegyel inkabb.
2017. jún. 20. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira érdekelne ott van a google találhatsz egy csomó információt a párkapcsolati szokásaikról meg egyéb dolgokról.

A koreaiak olyan 30-35 év körül szoktak párkapcsolatokat keresni és megházasodni, addig élik az életüket.

2017. jún. 20. 18:01
 3/5 Noblesse Oblige ***** válasza:
84%

Hát én inkább azt mondanám, hogy egy koreai férfinak nem egy magyar nő az álmai netovábbja. Koreában kb. úgy van, hogy az anyu a minden. Ha anyu nem mond igent a jelöltre akkor nem fog elvenni. És ha elvesz, akkor is úgy kell élnetek amit anyu mond.

Egy koreai lány jobban idomítható és jobban is a család szájíze szerint van.

Amikor kinn éltem koreában mondta pár srác, hogy különleges lány vagyok, de nem vállalnának fel, mert az ő társadalmuk nem fogadna be. És ott az van amit a társadalom/család diktál.

Szóval jövőtök akkor lehetne, ha Magyarországon élnétek és a fiú független lenne a családjától. Elszakadna a gyökereitől.

Így viszont bukta. Ott téged nem fogadnának el, még ha szeretne akkor sem.

2017. jún. 20. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
Amerikában megismerkedtem egy koreai sráccal.. és nagyon más a viselkedésük mint a többi fiúnak, olvastam is erről animés fórumokon és ez valóban így van... Helyes volt meg minden... De nekem nem kellene koreai barát.. már az első talin felajánlotta hogy járni akar.. meg folyton ölelni akart..sot magához is húzott és megcsókolt.... Ott vetettem a dolognak véget..
2017. jún. 21. 02:33
 5/5 anonim válasza:
#4 “Olvastam erről animés fórumokon” :D
2023. jún. 30. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!