Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gondolja komolyan? (magyar lany-koreai fiu)
Ha annyira érdekelne ott van a google találhatsz egy csomó információt a párkapcsolati szokásaikról meg egyéb dolgokról.
A koreaiak olyan 30-35 év körül szoktak párkapcsolatokat keresni és megházasodni, addig élik az életüket.
Hát én inkább azt mondanám, hogy egy koreai férfinak nem egy magyar nő az álmai netovábbja. Koreában kb. úgy van, hogy az anyu a minden. Ha anyu nem mond igent a jelöltre akkor nem fog elvenni. És ha elvesz, akkor is úgy kell élnetek amit anyu mond.
Egy koreai lány jobban idomítható és jobban is a család szájíze szerint van.
Amikor kinn éltem koreában mondta pár srác, hogy különleges lány vagyok, de nem vállalnának fel, mert az ő társadalmuk nem fogadna be. És ott az van amit a társadalom/család diktál.
Szóval jövőtök akkor lehetne, ha Magyarországon élnétek és a fiú független lenne a családjától. Elszakadna a gyökereitől.
Így viszont bukta. Ott téged nem fogadnának el, még ha szeretne akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!