Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek volt-van koreai parja, annak a segitseget kernem most! Hogyan kell meghoditani egy koreai fiut, illetve miben masak mint a magyar fiuk?
Éles elméjűről (Kim Jong Un) egy kép az ágyad fölé. Kommunizmus ismerte, dicsőítése. Fikázzátok az amcsikat kicsit.
Ha kell neki az állampolgárság akkor jónak fog tartani mindenképp.
Egy ázsiainak pont nem az fog számítani, hogy nézel ki.
Viszont nekem volt egy kínai haverom, akitől a következőket tudtam meg, mi is a fontos az ázsiaiak párválasztásánál (és bár ők viszonylag európaiak voltak, nagyon kötődnek a hagyományokhoz):
- Tetszeni kell a szülőnek. Apa, anya, aki hordja a nadrágot, sajnos bizony bele tud szólni keményen (a srác pl nem járhatott egy lánnyal, mert az anyja szerint túl alacsony volt)
- Ambíciók az életben, jó eredmények. Ez szerintem elég alapvető, a legtöbb ázsiai bizony minden sztereotípiát helyeselve igen jól teljesít az élet különböző területein.
Ezek persze sztereotípiák, de lehet rájuk alapozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!