Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el magam vékony lányként?
Figyelt kérdés
157 cm vagyok, 46 kg. Pont az ideális alsó határát súrolom, de egyszerűen nem tudok hízni, pedig inkább lenne rajtam még pár pluszkiló is, minthogy tök vékony legyek. Edzek úgyhogy popsim meg combom azért van, melleim is B-sek, azokkal elégedett is vagyok, de a medencecsontjaim tök kiállnak. Szexelni sem akarok már, mert folyton azon agyalok, hogy biztos túl vékonynak gondolnak. Vagy szerintetek van olyan pasi, akinek kimondottan ez tetszik? Vagy csak azért szexelnének velem, mert épp nem akad jobb? Nem tudom elhinni, ha pasi lennék, nekem ijnkább a kicsit teltebb lányok jönnének be.2018. febr. 21. 11:24
31/35 anonim válasza:
Jajj hagyjuk már a rinyát
A férfiak 98%-a a gebe nőket szereti. Nem lesz gondod a pasik imádják a vékony mazsola cicis nőket.
32/35 A kérdező kommentje:
#31 Tapasztalataim szerint ez nem igaz. Haveri társaságokban mindig arról beszélnek, hogy az ilyen se nem vékony se nem dagi lányok a nyerők, nem a gebék. Főleg mióta divatba jött az ilyen fitt, izmos comb-nagy kerek popsi párosítás(bár dolgozok rajta, hogy nekem is nagyobb legyen, gebének azért nem mondanám magam)Ezek szerint viszont akkor én lehetek baromi peches, ha rendszeresen olyan pasikat fogok ki, akik hízlalni akarnak, holott szerinted meg a gebékre buknak :D
2018. febr. 22. 12:07
33/35 anonim válasza:
#32: Nézz már körül ezen az oldalon, hogy milyen szinten panaszkodik egy csomó csaj, hogy PONT az ő alakjukat nem szeretik. Itt valahogy majdnem minden női felhasználó peches? :D
34/35 anonim válasza:
Neked a teltebbek jönnek be. Nekem az egészségesek. E 2 kb ugyanannyira ritka s nagy átlagnak a kimondottan vékonyak. Attól, hogy mi így látjuk, így nézünk másokat s magunkat, mások nem. Mindenki más komplexummal tekint a külvilágra és magára.
Úgy fogadd el, hogy látod, nem tudsz( valójában nehezebben mint az átlag) hízni, s ez nem az elmédben létezik, avagy nem fontos, és így is egészséges vagy.
35/35 anonim válasza:
Te is tudod hogy nem vagy vékony és nincs ilyen problémád... én 167centi vagyok és 34 kilo mert nem tudok hizni de tenyleg pedig rogadt sokat eszek... az igazi “trauma” az amikor percenként hallod az anorexia szót szoval a helyedben kussolnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!