Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el magam vékony lányként?
Ja, szerezz olyan pasit akinek kimondottan ez tetszik, pl tudod a férfiak 80%-a.
27/f
Nekem kimondottan bejön a vékony alak és nem nem azért, mert nem akad jobb. Egyszerűen a telt nem vonz, de van akit pedig igen.
Lényegében bármilyen alakod is van úgy is lesznek olyanok, akinek nem tetszik. Nincs tökéletes alak sem, mindenkinél más.
Kép nélkül konkrétan nem tudok nyilatkozni, de valószínű tetszene az alakod, semmi problémám nem lenne vele.
Tehát igen: van akinek kimondottan tetszik és 100%, hogy nem vagyok egyedül :D, sokak tetszik. Nyilván, akiknek más alak az ideál azok nem fogják az alakod dicsérni és túl vékonynak gondolhatnak, míg pl. nekem lehet tökéletes...
Nincs olyan, hogy túl vékony, ha nőről van szó. Pláne manapság.
Szívesen lennék én is 46kg, illetve örülnék a B-s melleknek, de sajnos 60kg vagyok, és E-s van (170cm).
Szóval, telt lányként sem vattacukor az élet. Mondanám, hogy cseréljünk, de 2 perc után viszakérnéd az eredeti alakod :D
Nekem tetszik amit írsz.
De a lényeg, hogy szeresd meg magad!
Boldog, normális életet akkor tudsz élni ha magadra figyelsz.
Így szexelni se lehet, hogy ő mit szól ehhez. Ha már ott van veled és áll a farka akkor most ide írom, hogy TETSZEL neki.
Szex közben is figyelj magadra mi jó neked. Örömöt is akkor okozz neki ha neked az jólesik, mert pl fontos neked.
A barátnőm 165 centi, 44 kiló. Na ő vékony, nekem mégis bejön.
Lehet csinos a tested így is, de a lényeg fejben dől el hosszú távon. Ha ez eljut a tudatodig, nagy gond nem lehet.
Én a 166 cmhez vagyok 46 kg.
Szóval egyáltalán nem vagy annyira betegesen sovány, mint gondolod valószínűleg teljesen jó ahogy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!