Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy fogadjam el magam vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el magam vékony lányként?

Figyelt kérdés
157 cm vagyok, 46 kg. Pont az ideális alsó határát súrolom, de egyszerűen nem tudok hízni, pedig inkább lenne rajtam még pár pluszkiló is, minthogy tök vékony legyek. Edzek úgyhogy popsim meg combom azért van, melleim is B-sek, azokkal elégedett is vagyok, de a medencecsontjaim tök kiállnak. Szexelni sem akarok már, mert folyton azon agyalok, hogy biztos túl vékonynak gondolnak. Vagy szerintetek van olyan pasi, akinek kimondottan ez tetszik? Vagy csak azért szexelnének velem, mert épp nem akad jobb? Nem tudom elhinni, ha pasi lennék, nekem ijnkább a kicsit teltebb lányok jönnének be.

2018. febr. 21. 11:24
1 2 3 4
 21/35 Bence_ ***** válasza:
Helyes! 😉
2018. febr. 21. 16:18
 22/35 WheneverYouWant ***** válasza:
72%

Nem mondanám ezt annyira kritikusnak... Szerintem te csak saját magaddal nem vagy kibékülve... Van egy olyan elméletem ami nálam működik.. Fogyni és hízni úgy lehet ahogy csak szeretnél... Pár hét próbálkozás után látni fogod hogy működik.. Csak oda kell figyelni arra hogy mikor és mennyit eszel... Ha fogyni akarsz akkor például mindig meg kell várni hogy éhes legyél(nem szabad unalomból enni vagy azért mert anya azt mondta hogy ezt most megeszed vagy a fejedre borítom) és onnantól rá kell hagyni még pár órát... Ilyenkor az emésztés átáll a tartalékok lebontására.. 1 óra múlva már észre se fogod venni hogy éhes vagy.

Ha hízni szeretnél akkor ennek az ellentétét kell csinálnod.. soha ne várd meg hogy éhes legyél.. nyugodtan ehetsz After eight után is sőt az a legjobb ha éjszaka nem zuhansz át a holtponton ( nyugalom... nem fogsz pár nap alatt 20 kilókat felszedni)

Ha szeretnél még pluszba figyelhetsz a kalória bevitelre is.. Én nem szoktal... csak érzéssel kell csinálni. Mindíg valami kicsit kell enni hogy sose juss el ahhoz a ponthoz hogy éhes legyél. Jönni fognak a kilók és meg leszel elégedve magaddal.

Ha elérted a kívánt súlyt akkor csak annyit kell tenned hogy megtalálod az arany középutat...

2018. febr. 21. 16:23
 23/35 anonim ***** válasza:
39%
#14 De amikor az izmaikkal kapcsolatban írnak ide a lányok, akkor nem győzitek elvenni a kedvüket, mert az "nem vonzó egy nőben".. Hmmmmmmm már-már úgy tűnik, hogy a férfiaknak és a nőknek más dolgok előnyösek, micsoda diszkrimináció...
2018. febr. 21. 16:58
 24/35 anonim ***** válasza:
59%

#24: Kondizok. :) Amikor egy lány izmokról beszél ezen az oldalon, általában azt képzeli el, hogy lemegy a terembe kétszer és majd a gigaizmai miatt nem fogják szeretni a srácok. És belinkelnek pár versenyszintű testépítő nőt. Nos, verseny napján tényleg nem minden férfi indul be egy orosz súlyemelőre :D

Egy átlagos izomzatú nő elég sok férfinak bejön. Amelyik terembe járok, néhány személyi edző szokott felkészíteni versenyre nőket is. Hidd el, elég sok kanos pasi szeme esik ki. :)

2018. febr. 22. 04:21
 25/35 anonim ***** válasza:

Szerintem te fújód föl, te tulzod el azt a dolgot...stresz randi és szex előtt. Csak te csinálsz ebből bajt, peddig nem is az...

Nem kell...:)

A pasi ha megismer kívülről és meg kedvel téged, olyannak fog elfogadni amilyen TE vagy.... és ha olyan vadmacska leszel az ágyban hogy felejthetetlen élményt nyújtasz neki, el sem fog engedni téged...

Ne aggódj ezen , van ettől lényegesen fontosabb dolog is az életben amin izgulhatsz, de nem ez.

Ez vagy te , és így vagy kapható. Kellek vagy nem...gondolj erre. Föl a fejjel!!:::)))

2018. febr. 22. 08:49
 26/35 A kérdező kommentje:

#26 “és ha olyan vadmacska leszel az ágyban hogy felejthetetlen élményt nyújtasz neki, el sem fog engedni téged...”

Hát köszi, de nekem olyan pasi nem kéne, aki csak a jó szex miatt akar megtartani :D A személyiségemet szeresse, persze a szex is fontos, de akinek ennyi elég, az valami primitív ösztönlény lehet..

2018. febr. 22. 09:00
 27/35 anonim ***** válasza:
Miért, te a személyisége miatt akarsz együtt lenni valakivel? Ha külső terén nem jön be valaki, akkor nem is jössz össze vele.
2018. febr. 22. 09:08
 28/35 A kérdező kommentje:
#28 Ne forgasd ki a szavaimat, természetesen a külső IS számít, de én arról beszéltem, hogy olyan nem kéne, aki csak a jó szex miatt akarna velem lenni, a személyiségemet figyelmen kívül hagyva.
2018. febr. 22. 09:14
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Ezen mégis mit kell elfogadni?

Örülj neki, hogy vékony vagy.

Sok nő az életét odaadná azért, hogy csak egy hétig olyan legyen, mint te.

22/N

2018. febr. 22. 09:34
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nőt még nem hordotta hátán a föld, aki elégedett lenne az alakjával. A vékony hízni akar, a túlsúlyos meg a fél karját adná, ha vékonyabb lenne.
2018. febr. 22. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!