Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan fogadjam el hogy...

Hogyan fogadjam el hogy vékony vagyok?

Figyelt kérdés

Régebben semmi gondom nem volt a külsőmmel.Nagyon vékony vagyok de sanos ez ellen nem tehetek semmit.Sokat eszem de semmi sem marad meg rajtam.Sokan anorexiásnak csúfolnak pedig szerintem távol állok attól.Mindig másokkal hasonlítom magamat össze és tudom,hogy ez butaság de mindig ezt teszem.Volt már barátom és ő is tett megjegyzéseket,hogy milyen vékony vagyok,és hogy esetleg nem e hánytatom magamat. Ezt többen is megkérdezték tőlem. A barátaim azt mondják,hogy legyek büszke az alakomra mert vannak akik koplalnak,hogy így nézzenek ki,de én bármit ehetek nem látszik meg rajtam.Tudom,hogy az ő véleményükre kéne adnom és nem azokra akik bántanak,de attól még érzékeny vagyok ezekre a beszólásokra...

15/L

174cm 50kg

2009. dec. 9. 17:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sajnos muszaj lesz hozzaszoknod, mar csak azert is, mert nem tudsz ellene tenni semmit.Mondjuk probalkozhatnal ilyen hizokura-szerusegekkel, amikor az ember megallas nelkul zabal, de nekem ezek regen nem jottek be.Most 25 eves vagyok, de a te korodban en is ugyanolyan sovany voltam min te, es nekem sem hasznalt, barmennyit is ettem.Inkabb fogadd el magad, ugy ahogy vagy.Es igaz, hogy meg mindig jobb igy, gondolj bele, ha lennel vagy 85 kg es azon kene tornod a fejed, hogy hogyan fogyj le.Ez a kisebbik baj szerintem:-)
2009. dec. 9. 17:58
 2/11 anonim ***** válasza:
én171cm és 50 kilo vagyok, és igazából én élvezem ,h nem marad meg rajtam semmi, énis falhatok mindent össze-vissza (mondjuk nemtom hova tűnik:D).az én alakomat is sokan megjegyezték:,,anorexiás vagy?" stb...szokásos..de csak azért mondják mert már nemtudnak rád mit mondani, az emberek márcsak ilyenek, mindig találnak vmi olyasmit amit leszólhatnak a másikon, nemhiszem h ezzekkel a rosszindulatú beszólásokkal kéne foglalkoznod, élvezd, h szép vékony vagy...hidd el sokan irigyelnek!
2009. dec. 9. 18:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek a többiekkel,élvezd csak!:D Én is ilyen típus vagyok,nagyon vékony,46 kiló a max ami valaha voltam,igaz,én alacsony vagyok (162cm),és 18 éves. De mindig imádtam,hogy bármit ehettem,nem kell figyelgetni,mit eszek..:) Hidd el sokkal rosszabb lenne,ha folyton figyelned kéne a súlyodra.Örülj,hogy legalább egy problémával kevesebb van neked!:)
2009. dec. 9. 18:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Figyu!

Én a helyedben ezt tenném( sajnos én dagi vagyok ezért nem tehetem, DE:)

elmennék vmi tuti boltba, felvennék egy nagyon csini ruhát, beállnék a tükör elé...és élvezném hogy jól áll a ruha! hogy bármit felvehetek nem rajzolódnak ki a hurkák! hogy kiadja a vonalaimat a tapadós ruha!

másik pedig: sztem ha elkezdesz edzeni, és fehérjében dús ételeket enni, akkor izmosodhatsz, amitől pedig "nagyobb"nak tűnhetsz! Pl csípő picit talán szélesedik, formás poci, és (mivel vékony vagy ezért gondolom)kicsi a melled, az is nőhet, vagyis formásodhat! én a helyedben ma elkezdenék tornázni! persze csak ha van kedved:)

sok sikert! és ez legyen a legnagyobb gondod az életben:)

2009. dec. 9. 18:14
 5/11 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

ja és néha nézegesd itt a gyakorikérdések oldalon a fogyúkúra menüt! nézd, hogy szenvednek a nők hogy lefogyjsnak, milyen lekeseredett módszerekkel!

hátha ráébreszt, hogy örülnöd kell magadnak!

2009. dec. 9. 18:17
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat.Jó érzés volt olvasni a tanácsaitokat mert nagyon hasznosak voltak!Megnéztem a fogyókúra részt és elolvastam az egyik bejegyzést.Utána kimentem a konyhába magamba tömtem egy tábla csokit és most boldogan ücsörgök itt.:)Semmi bűntudat;)Úgy érzem talán most már elkezdhetném elfogadni magamat.Köszönöm szépen.És ha van még vlamai tanácsotok kérlek írjatok.
2009. dec. 9. 18:30
 7/11 A kérdező kommentje:
És még valami.Szerintetek az ilyen Béres kazettákkal stb.. hízni/erősödni is lehet? Tehát ha pl. én elkezdem azt csinálni akkor nem leszek 30 kg ugye? Mellette persze annyit ennék amennyi jól esik.
2009. dec. 9. 18:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem se foglalkozz azzal,mit mondanak mások,te szeresd magadat így,ez a legfontosabb!Fogadd el a helyzetet,ezen sajnos nehezen tudsz változtatni.Viszont ez azért nem akkora probléma,mint amilyennek látod,úgyhogy fel a fejjel,mozogj,sportolj,és élvezd,hogy szép vékony vagy!
2009. dec. 9. 18:51
 9/11 anonim ***** válasza:
én 168cm és 64 kg vagyok,szóval szívesen lennék a helyedben:D örülj neki hogy vékony vagy,hordj csinos ruhákat,és legyél vidám!:D
2009. dec. 9. 19:23
 10/11 anonim ***** válasza:

A béres illetve rubint réka kazik nem fogyasztóak, hanem alakformálóak. szép lesz tőle a bőröd(feltéve ha sokat iszol) és izmosodni is fogsz ha szépen csinálod. egyél sok fehérhúst (csirkemell pl) hogy sok fehérjét is bevigyél és tudj izmosodni(a fehérjék építik fel az izmokat).

örülök, hogy tudtunk segíteni:)

2009. dec. 9. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!