Hogyan fogadjam el hogy vékony vagyok?
Régebben semmi gondom nem volt a külsőmmel.Nagyon vékony vagyok de sanos ez ellen nem tehetek semmit.Sokat eszem de semmi sem marad meg rajtam.Sokan anorexiásnak csúfolnak pedig szerintem távol állok attól.Mindig másokkal hasonlítom magamat össze és tudom,hogy ez butaság de mindig ezt teszem.Volt már barátom és ő is tett megjegyzéseket,hogy milyen vékony vagyok,és hogy esetleg nem e hánytatom magamat. Ezt többen is megkérdezték tőlem. A barátaim azt mondják,hogy legyek büszke az alakomra mert vannak akik koplalnak,hogy így nézzenek ki,de én bármit ehetek nem látszik meg rajtam.Tudom,hogy az ő véleményükre kéne adnom és nem azokra akik bántanak,de attól még érzékeny vagyok ezekre a beszólásokra...
15/L
174cm 50kg
szerintem jó páran csak irigyelnek, azért mondják:)köztük én is mit meg nem adnák ha 50 kg lennék az én kis 165 cmmel:D
ha gondolod cserélhetünk 165/60 vagyok:P na szeretnél iylen kövér disznó lenni?én cserélek veled:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!