Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el magam vékony lányként?
Érdekesek a válaszok... Ha egy srác leírja, hogy túl vékony, akkor lúzer és miért nem csinál magával valamit. Ha egy lány írja le, akkor semmi gond.
Komolyan: Ha dagadt lennél, akkor meg az lenne a problémád. Ha neked a telt lányok jönnek be és nem hiszed el, hogy bejössz a pasiknak, akkor szexelj telt lányokkal. Probléma megoldva.
Ez nem a túl vékony kategória. Ismertem egy lányt,164-hez volt 40 kiló. Se...
A kezét is alig mertem megfogni.
Szerintem csak te látod magad ilyen vészesen.
Nézz divatbemutatókat, fotókat hírességekről, olvass cikkeket diétákról, amiket egy hozzád hasonló testalkatú nővel reklámoznak, beszélgess bármelyik pasival, stb stb stb...
Ezek mind jó ego növelők/helyrerakók lehetnek olyanoknak, akiknek a testalkata a világ szemében az előnyös kategóriába esik :)
#18 Nos szerencsére olyan problémám még soha nem akadt, hogy egy pasi ne szexelt volna velem, és butának se tituált még senki, főleg nem pusztán azért, mert nem vagyok 100%-ig elégedett az alakommal. Nemis tudom, miért függene össze az értelem az önbizalommal. Szóval nyugi, valahogy megleszek nélküled :D
Köszönöm amúgy a válaszokat, jó volt olvasni őket :) Tudom, hogy sok pasinak bejövök, de talán egy régi sérelem miatt vagyok önbizalomhiányos(az első szerelememnek nem voltam elég telt, tiniként ez mély sebet ejtett bennem). De igazatok van, inkább a pozitívumokra gondolok az alakommal kapcsolatban, mindenkinek úgysem lehet megfelelni, arra koncentrálok, akinek pont így vagyok jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!