Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony lányok ti össze jönnétek egy szakaccsal aki nem vékony? 173cm es 93kg
Figyelt kérdés
2018. febr. 6. 14:18
2/9 anonim válasza:
93 kg és hájas vagy izmos? Nem mindegy :D Ha hájas, akkor nem jönnék össze vele, nem szeretem a túlsúlyt.
4/9 anonim válasza:
Tudsz képet linkelni a testalkatodról? Így nehéz elképzelni.
5/9 anonim válasza:
Szerintem ez a testsúly tök korrekt, nincs vele gond.
6/9 anonim válasza:
Hát azért 173-hoz elég sok az a 93 kg, és mivel szakácsról van szó, sanszos, hogy az nem izom... Nem, plusz a szakács pasik eleve taszítanak, szóval duplán nem.
7/9 anonim válasza:
En vagyok 169/52. Szoval egy ilyen szakacs pasi haj baj. Kosz, de passzolom.
8/9 anonim válasza:
Barátom 195 centihez ennyi kiló, és van pocakja meg úszógumija... Úgyhogy a "nem vékony" az egy igen diplomatikus kifejezés.
9/9 anonim válasza:
93 kiló az már TÚLSÚLYOS, ember!
A 187 cm-s apám 94 kiló, munkásember, izmos, erős, te 20-szal alacsonyabb vagy nála, bakter.
Amúgy nem, mert nagy eséllyel nem izomban van meg a + neki, hanem hájban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!