Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak akkor szép egy lány, ha vékony?
Szinte minden második kérdésnél ez a vonzó lány legfontosabb jellemzője, hogy vékony, ha meg nem az, akkor igénytelen.
Tényleg ez a legfontosabb és csak egy vékony nő tetszhet a férfiaknak?
Ha valaki nem vékony, miért gondolják, hogy 120 kiló?
És a kórosan sovány BMI (akinek már menstruációja sincs) miért egészségesebb, mint aki valamivel az átlag súly felett van?
Nem, nem most vettem észre, egész életemben észrevettem, hogy láthatatlan vagyok...
Ez nem igaz.
Nem igaz, hogy csak vékony lány lehet szép és pláne nem igaz, hogy ez lenne a legfontosabb.
Pont akkora marhaság, minthogy a nőknek CSAK a magas-izmos fiúk tetszenek.
Az igaz hogy, a legtöbb férfinak a vékony lányok tetszenek, de vannak sokan akiknek nem számít, sőt vannak kifejezetten még duci imádó és kigyúrt izmos nő imádó stb férfiak is.
Az hogy kinek milyen az ízlése vagy milyen értékek fontosak személyenként különböző.
Vannak általánosan elfogadott nézetek, hogy pl a férfi magas és izmos, a nő pedig vékony és törékeny, de igazából a valóságban ha körbenézel, akkor nemcsak ilyen párokat látsz.
Ezen nincs értelme pörögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!