Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak akkor szép egy lány, ha vékony?
Szinte minden második kérdésnél ez a vonzó lány legfontosabb jellemzője, hogy vékony, ha meg nem az, akkor igénytelen.
Tényleg ez a legfontosabb és csak egy vékony nő tetszhet a férfiaknak?
"Miért csak akkor szép egy lány, ha vékony?"
"Szinte minden második kérdésnél ez a vonzó lány legfontosabb jellemzője, hogy vékony"
A saját kérdésed cáfoltad meg.
Engem nem zavar, hogy a vékony a vonzó, hanem az, hogy a vékony, ahogy valaki írta, nagyon vékonyat jelent. Tehát a férfiaknak már az is kövér, akin 2 kiló felesleg van. Olyan lányokat szoktak belinkelni kövérnek, hogy csak nézek.
Az igazi kövérekről, akiken 20-30 kiló felesleg van a magasságukhoz megfelelően, egy darab szó sincs, mert ők már nem is számítanak.
És az arc sem számít manapság, csak a vékonyság. Lehet egy nőnek olyan arca, mint Áder Jánosnak, ha megvan a formás cici, formás popsi, akkor minden oké.
#18 Mindenki másképp tapasztalja. Már hallottam fiútól lekövérezni egy normál alkatú lányt.
Szerintem emberenként eltérő. Van aki csak azt nézi, hogy szép alakja legyen, míg másnál a szép arc az elsődleges.
Csak az szívás, ha egy lánynál/fiúnál egyik sincs megxD
Szerintem azért tartják fontosnak általánosságban a szép alakot, mert azon legalább lehet változtatni (lánynál is, fiúnál is egyaránt), a kevésbé szép arcon viszont nehezebben.
Egy kövér lánynak azt mondják “-Fogyj le”, ok:))) De mit mondanak egy ronda arcú lánynak?:)
Szerintem egy kövér, de igazán szép arcú lányról ritkán beszélnek lekezelően. Viszont egy kövér és arcban sem tetszhetős lányról annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!