Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak akkor szép egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak akkor szép egy lány, ha vékony?

Figyelt kérdés

Szinte minden második kérdésnél ez a vonzó lány legfontosabb jellemzője, hogy vékony, ha meg nem az, akkor igénytelen.

Tényleg ez a legfontosabb és csak egy vékony nő tetszhet a férfiaknak?

2018. jan. 16. 17:44
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
9: azt arra írtam, hogy valamelyik hozzászóló egyből 120 kilózni kezdett.
2018. jan. 16. 18:01
 12/28 anonim ***** válasza:
9%

"Miért csak akkor szép egy lány, ha vékony?"

"Szinte minden második kérdésnél ez a vonzó lány legfontosabb jellemzője, hogy vékony"

A saját kérdésed cáfoltad meg.

2018. jan. 16. 18:09
 13/28 anonim ***** válasza:
52%
Mert izgatóbb számomra, vonzalomkeltőbb
2018. jan. 16. 18:23
 14/28 anonim ***** válasza:
62%
Csak az összkép számít. Nyugodjál meg vékonyak között is van csúnya.
2018. jan. 16. 18:46
 15/28 anonim ***** válasza:
45%

[link]

Tessék, egy rakat gyönyörű, minimum 40-es méretű nő.

2018. jan. 16. 19:31
 16/28 anonim ***** válasza:
62%

Engem nem zavar, hogy a vékony a vonzó, hanem az, hogy a vékony, ahogy valaki írta, nagyon vékonyat jelent. Tehát a férfiaknak már az is kövér, akin 2 kiló felesleg van. Olyan lányokat szoktak belinkelni kövérnek, hogy csak nézek.

Az igazi kövérekről, akiken 20-30 kiló felesleg van a magasságukhoz megfelelően, egy darab szó sincs, mert ők már nem is számítanak.

És az arc sem számít manapság, csak a vékonyság. Lehet egy nőnek olyan arca, mint Áder Jánosnak, ha megvan a formás cici, formás popsi, akkor minden oké.

2018. jan. 16. 19:34
 17/28 anonim ***** válasza:
52%
#17: Paranoiás vagy. Általában tényleg kövér nőket linkelnek, 100 kiló felettieket. És még a 100 feletti női ismerőseimnek is van párja. Az állításod fordítva is áll: Egy szép arcú, telt nő simán talál pasit.
2018. jan. 16. 19:37
 18/28 anonim ***** válasza:

#18 Mindenki másképp tapasztalja. Már hallottam fiútól lekövérezni egy normál alkatú lányt.

Szerintem emberenként eltérő. Van aki csak azt nézi, hogy szép alakja legyen, míg másnál a szép arc az elsődleges.

Csak az szívás, ha egy lánynál/fiúnál egyik sincs megxD

Szerintem azért tartják fontosnak általánosságban a szép alakot, mert azon legalább lehet változtatni (lánynál is, fiúnál is egyaránt), a kevésbé szép arcon viszont nehezebben.

Egy kövér lánynak azt mondják “-Fogyj le”, ok:))) De mit mondanak egy ronda arcú lánynak?:)

Szerintem egy kövér, de igazán szép arcú lányról ritkán beszélnek lekezelően. Viszont egy kövér és arcban sem tetszhetős lányról annál inkább.

2018. jan. 16. 19:51
 19/28 anonim ***** válasza:
39%
A kérdés helyesen: miért hiszik a lányok, hogy csak akkor szépek, ha vékonyak?
2018. jan. 16. 20:01
 20/28 A kérdező kommentje:
20: mert hiába szép az arcom, hiába vagyok kedves, öltözöm igényesen, a férfiak levegőnek néznek.
2018. jan. 16. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!