Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/23 anonim válasza:
Mert a mell nagy része zsírszövet a vékony lányokon meg kevés a zsír. Ahhoz genetikailag kódoltan kell nagymellűnek lenni hogy vékonyan is méretes legyen míg erősebb testalkattal mindenhova jut zsír így a mellekre is.
Sima biosz.
2/23 anonim válasza:
Mert a mell nagy része zsírszövetből áll. Nagyon szerencsésnek kell lenni genetikailag ahhoz, hogy sovány testhez (kevés zsír) nagy mell (sok zsír) tartozzon és ne pl a combra/fenékre/hasra menjen ez :)
3/23 anonim válasza:
Mert a mell eredetileg szoptatásra lett kitalálva, így a természet nem osztogat 45 kilóhoz D-s melleket, mert megterhelő. Érted? :)
4/23 anonim válasza:
#2 nagy szerencse kell hozzá? Én vékony vagyok és közepes melleim vannak, a nagy melleket nem nevezném szerencsének, én kimondottan örülök, hogy nem kannáim vannak.
7/23 anonim válasza:
Miért kevés a fehér,nagyfarkú pasi?
8/23 A kérdező kommentje:
2017. nov. 26. 21:34
10/23 anonim válasza:
Ez azért már nem vékony nő, ez átlag testalkat. Nekik simán lehet nagy mellük.
De ez szilikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!