Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. Inkább nagymellű legyen egy lány, vagy inkább vékony?
Nagymellű:
Vékony:
Miért?
A fogyás sajnos nem opció, ugyanis az olyan testalkat, mint a másodiké, elsősorban genetika, és csak másodsorban edzés/diéta, illetve aki alapból nagyobb mellekkel rendelkezik (75D-E), az ha mindenhonnan lefogy sem lesz A-s melle, formás meg aztán pláne nem.
“A fogyás sajnos nem opció.” Probáltad már legalább, vagy csak a kifogások mennek megint, hogy ne kelljen lemondanod a zabálásról? Jó dolog, ha mindent ehet az ember minden mennyiségben, csak jó alakod nem lesz tőle.
Amúgy a vékonyat választanám, egy telt nőnek tőlem akármilyen melle lehet, úgy se jönne be.
2, Nem zabálok, és voltam a magasságomhoz képest orvosilag már úgymond sovány is, az egészségemet veszélyeztető állapotban, alig 50 kilósan.
Mégsem lett pici mellem és nem lettem olyan, mint a második kép, mert az az alak genetika.
Vékony nekem jobban bejön, bár nem az, ami a képen van. Idővel úgyis hízik valamennyit, attól a melle is megnő, ezért sem baj, ha kis alapról indul :)
Ha úgy nézel ki mint az első, akkor egyáltalán nem "muszáj" fogyni, mert rengeteg férfinek az az alak jön be, de ne a genetikára fogd. Mellből is lehet fogyni, nagy része zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!