Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak. Inkább nagymellű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak. Inkább nagymellű legyen egy lány, vagy inkább vékony?

Figyelt kérdés

Nagymellű:

[link]

Vékony:

[link]

Miért?

A fogyás sajnos nem opció, ugyanis az olyan testalkat, mint a másodiké, elsősorban genetika, és csak másodsorban edzés/diéta, illetve aki alapból nagyobb mellekkel rendelkezik (75D-E), az ha mindenhonnan lefogy sem lesz A-s melle, formás meg aztán pláne nem.

2017. nov. 7. 20:00
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
52%
Nőként írom,hogy az első képen lévő lány alakja tökéletes.
2017. nov. 7. 20:11
 12/42 A kérdező kommentje:

Olyan az alakom, mint az első lányé. Mindigis olyan akartam lenni, mint a második. 50kg-san se voltam olyan sajnos, szóval igen, egy idő után feladtam, inkább leszek túlsúlyos, mint annyi egészségügyi problémám legyen, mint akkoriban.

5kg-t kéne fogynom, hogy elérjem a másopdik lány jelenlegi súlyát, vegyünk ehhez még 5kg-t mínuszba, mivel 5cm-el magasabb nálam.

Utoljára általánosban voltam 47kg.

2017. nov. 7. 20:13
 13/42 anonim ***** válasza:
39%

nekem a teltebb alak jön be, és ha csak a mellett nézzük, akkor a tenyérnyi a kedvencem eddig

az első lány elég vonzó, ennél több is beleférne, hisz ő nem telt, de a második már nagyon vékony nekem

2017. nov. 7. 20:14
 14/42 A kérdező kommentje:
50kg voltam 70D-s mellekkel, szóval ha lehet is mellből is fogyni, nekem mindössze 3cm-et sikerült nagy nehezen, mikor máshonnan már addigra 7-8cm lement (derék, csípő)
2017. nov. 7. 20:14
 15/42 anonim ***** válasza:
35%

Kicsit sem szemét a két kép.

A nagycicis csajt szemből retus nélkül senki sem választaná gagyibb fehérneműben

A második fotó szemből van és retus nélküli, még a fürdőruhája is rémes.

Szemét manipulatív kérdés. Élőben meztelenül rendes fénynél a másodikat választaná mindenki, mert az első csaj legalább 75 kiló, és a férfiak nem díjjazzák, ha nehezebb vagy nagyobb náluk egy nő.

Nyugtasd meg nyugodtan az itteni válaszokkal magad, de aztán ne értetlenkedj, miért koppansz az életben.

50 kiló veszélyes? 170 vagyok, és mindenki nagydarabnak látott a retus nélküli képemen.

Milyen magas lehetsz, ha ez a súly veszélyes volt? 180?

Egyébként lehet, hogy a csípőcsontod szélesebb, mint a csajnak, de attól még lehetsz vékony/csak nem ilyen egyenesen fogsz kinézni szemből, hanem körte alakod lesz.

2017. nov. 7. 20:15
 16/42 A kérdező kommentje:
Az első csaj 56-58kg lehet, ha 170cm
2017. nov. 7. 20:17
 17/42 anonim ***** válasza:
50%
Le tudnal fogyni, ha nagyon akarnal, de egy lusta dog vagy, aki meg sajat magat is becsapja.
2017. nov. 7. 20:17
 18/42 A kérdező kommentje:

15, körte alakom a büdös életben nem lesz, mivel pont az, hogy nagy a mellem, nem megy le onnan egy centi se, pont ezt taglaltam fentebb is. Homokóra alakom van is, meg lesz is, ha meggebedek is.

Amugy 170cm vagyok és 50kg voltam, de a mellem, csípőm miatt sose voltam filigrán, de kimaradt a menzeszem és állandóan elájultam, mert orvos szerint is már túl alacsony volt a súlyom.

2017. nov. 7. 20:19
 19/42 anonim ***** válasza:
49%
#15-nek teljesen igaza van :) Nem a gyakorinak kell hinni, a való életben szerinted a kövér nők az etalonok? Rohadtul nem. Csak ide kommentelnek kövér nők férfinak kiadva magukat, hogy “jaj, persze, hogy a teltet választanám, a másik egy gebe, csontokkal csak a kutyák játszanak!” és hasonló maszlagok. Lehet emögé bújni, csak ettől még egy pasinak sem fogtok jobban kelleni.
2017. nov. 7. 20:21
 20/42 A kérdező kommentje:

15nek igaza van, hogy 170cm/50kg nagydarab egy nő?

Lehet, hogy én kövér vagyok, de ekkora túlzásokba azért már ne essünk.

2017. nov. 7. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!