Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. Inkább nagymellű legyen egy lány, vagy inkább vékony?
Nagymellű:
Vékony:
Miért?
A fogyás sajnos nem opció, ugyanis az olyan testalkat, mint a másodiké, elsősorban genetika, és csak másodsorban edzés/diéta, illetve aki alapból nagyobb mellekkel rendelkezik (75D-E), az ha mindenhonnan lefogy sem lesz A-s melle, formás meg aztán pláne nem.
Hát nekem is 75/80D-s mellem van, 57-58 kg(!!)/164 cm jelenleg, és -kapaszkodj meg 15-ös-messze nem vagyok olyan pufi, mint az 1. képen lévő!
Az 1-nek azért az arca is pufi, vastagabb a combja is, én 58-kg-al ennél vékonyabban nézek ki, csak ugyanekkora mellel. (szóval csípős-mell-derék van. A képen lévő csaj meg bőven több mint 50 kiló, lol)
Egyik képen lévő csaj sem tetszik, de én nem cserélnék egy 2. képen lévővel semmiképp. Mondjuk én szeretem magam. :D
N
U.I: a 2 kép meg valóban erősen manipulatív: mintha csak a húsosabb nőknek lehetne ekkora melle (én nem vagyok ekkora). Meg magában a kérdés kiírásában is ó, mi ez, hogy vékony, vagy nagy mellű? :D
És mi van azzal,aki vékony ÉS nagy mellű?
Jó, akkor 56cm a combom, és 94-67-97 az arányaim. Lehet, vékonyabb vagyok valamivel, mint az első lány, közelről is van fotózva. Igazából nem tudom.
Az arányaim hasonlóak (nagy mell, azért látszódó derék, széles csípő)
Amugy ugyanolyan a súlyom, mint neked, de én 170cm vagyok.
Vékony csinos legyen.
Mell masodlagos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!