Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak. Inkább nagymellű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak. Inkább nagymellű legyen egy lány, vagy inkább vékony?

Figyelt kérdés

Nagymellű:

[link]

Vékony:

[link]

Miért?

A fogyás sajnos nem opció, ugyanis az olyan testalkat, mint a másodiké, elsősorban genetika, és csak másodsorban edzés/diéta, illetve aki alapból nagyobb mellekkel rendelkezik (75D-E), az ha mindenhonnan lefogy sem lesz A-s melle, formás meg aztán pláne nem.

2017. nov. 7. 20:00
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
24%

Hát nekem is 75/80D-s mellem van, 57-58 kg(!!)/164 cm jelenleg, és -kapaszkodj meg 15-ös-messze nem vagyok olyan pufi, mint az 1. képen lévő!

Az 1-nek azért az arca is pufi, vastagabb a combja is, én 58-kg-al ennél vékonyabban nézek ki, csak ugyanekkora mellel. (szóval csípős-mell-derék van. A képen lévő csaj meg bőven több mint 50 kiló, lol)

Egyik képen lévő csaj sem tetszik, de én nem cserélnék egy 2. képen lévővel semmiképp. Mondjuk én szeretem magam. :D

N

2017. nov. 7. 20:27
 22/42 anonim ***** válasza:
49%

U.I: a 2 kép meg valóban erősen manipulatív: mintha csak a húsosabb nőknek lehetne ekkora melle (én nem vagyok ekkora). Meg magában a kérdés kiírásában is ó, mi ez, hogy vékony, vagy nagy mellű? :D

És mi van azzal,aki vékony ÉS nagy mellű?

2017. nov. 7. 20:29
 23/42 A kérdező kommentje:

Jó, akkor 56cm a combom, és 94-67-97 az arányaim. Lehet, vékonyabb vagyok valamivel, mint az első lány, közelről is van fotózva. Igazából nem tudom.

Az arányaim hasonlóak (nagy mell, azért látszódó derék, széles csípő)

Amugy ugyanolyan a súlyom, mint neked, de én 170cm vagyok.

2017. nov. 7. 20:31
 24/42 anonim ***** válasza:
36%

Vékony csinos legyen.

Mell masodlagos

2017. nov. 7. 20:32
 25/42 anonim ***** válasza:
39%
#15-ös tökéletesen látja a helyzetet.
2017. nov. 7. 20:36
 26/42 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettő baromi jó nő. Az első képen lévő ÉNB Borira hasonlít.
2017. nov. 7. 20:37
 27/42 anonim ***** válasza:
0%
Vékony vagy átlagos alkatú, kicsi hetyke, feszes cicikkel és közepes vagy nagyobb kerek, nagyon enyhén narancsbőrös, striás popsival, ami kellőképpen puha, de nem szétfolyós, ha megmarkolom keményen.
2017. nov. 7. 20:38
 28/42 anonim ***** válasza:
70%
Az első képen levő sokkal kivanatosabb és nőiesebb! A második nem szép. Hiába vékony, ha egyáltalán nem nőies!
2017. nov. 7. 20:41
 29/42 A kérdező kommentje:
15 mindenki szerint tökéletsen látja, miközben azt állítja, egy 170cm magas nő 50kg-san nagydarab? Akkor hány kg legyen egy felnőtt nő, 35kg talán?
2017. nov. 7. 20:44
 30/42 anonim ***** válasza:
Inkább tudjon szilvásgombócot főzni
2017. nov. 7. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!