Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak. Inkább nagymellű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak. Inkább nagymellű legyen egy lány, vagy inkább vékony?

Figyelt kérdés

Nagymellű:

[link]

Vékony:

[link]

Miért?

A fogyás sajnos nem opció, ugyanis az olyan testalkat, mint a másodiké, elsősorban genetika, és csak másodsorban edzés/diéta, illetve aki alapból nagyobb mellekkel rendelkezik (75D-E), az ha mindenhonnan lefogy sem lesz A-s melle, formás meg aztán pláne nem.

2017. nov. 7. 20:00
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
49%

Mondjuk a kettő együtt is lehetséges. Na az tényleg genetika.

A kettő közül viszont a nagymellű, vagyis az első. Alapból jobban tetszik ha nagyobb vagy közepes, de a képen lévő lány testalkata amúgy is közelebb áll az én ízlésemhez. Nem duci, vagy kövér egyáltalán, sőt, szerintem ő is vékony. De van alakja. Van segge, van combja, van melle. Ez az, ami számít. Legalábbis nálam.

A második... annak semmije nincs. Se combja, se melle, se segge. Engem egyáltalán nem vonz az ilyen sovány (!!!) alkat. Hívják ezt modellnek vagy aminek akarják. :) A Te alakod még lehet tökéletes is lenne számomra. Egyáltalán nem hiszem, hogy kellene fogynod.... :)

23/f

2017. nov. 7. 20:53
 32/42 anonim ***** válasza:
49%
Mihez képest nagy az első melle? Mert a saját alkatához képest teljesen átlagos melle van. De ha az első mellét raknád a másodikra, na az h..lyén nézne ki. Igazából mind a kettő csaj kivánós, nem rugnám ki őket az ágyból, hosszú távon viszont inkább a vékony.
2017. nov. 7. 21:02
 33/42 anonim ***** válasza:
A homokóra a szép, tökéletes nőies forma, de a személyiség dönti el, hogy szimpatikus e valaki, nem a mellmérete.
2017. nov. 7. 21:19
 34/42 anonim ***** válasza:
68%

163 centimhet voltam 44 kiló, kilátszottak a bordáim és a gerincem. Ez volt 15-22 éves korom közt.

Aztán beteg lettem + ülőmunka, 5 év alatt 82 kiló lettem. Na, akkor néztem úgy ki, mint itt az első kép.( a képen azért dolgozott a retusecset a pocakján pl)

Az elmúlt egy évben leadtam 9-11 kilót (ciklustól függ), napi 5 km futás+ napi 10 km kerékpározás, heti 6 alkalommal+ heti 2 benti edzés.

De ez a kb 10 kiló fogyás sokkal többnek tűnik. ( nyilván zsír- izom arányom többet alakult.)

Ha valaki rám néz, meg nem mondaná, hogy 70 kg vagyok, 60-63nak szoktak tippelni.

Szóval, 170 centihez bizony lehet nagydarab az 50 kiló

De tűnhet kisebbnek egy jó felépítésű 70 kilós ugyanolyan magas nő is.

2017. nov. 7. 21:37
 35/42 Diavolino44 ***** válasza:
46%
Szerintem neked szakember kellene, ezt nem viccnek szantam.. s ebbol latszik, hogy a nok mennyire testkepzavarosak. Az elso kep a tokelet testalkat. A masodik anorexias..
2017. nov. 7. 21:50
 36/42 anonim ***** válasza:
47%
A vékony hölgyeket preferálom.
2017. nov. 7. 22:27
 37/42 anonim ***** válasza:
40%

21-es vagyok

Kérdező, tudom, hogy te sem vagy telt, még annyira sem, mint a 1. képen lévő. (Bár megjegyzem az sem rossz)

Tekintve hogy egy 75D-s mellméretnél csak a kosár a nagy, a hát nem széles.. ;) Akkor 90D-t írtál volna kb.

A képen lévő csaj is kb 85D-90D lehet, tekintve hogyő husibb is..

Fotózd le magad ugyanilyen szettben és pózban, tedd egymás mellé a 2-t, 75Dvel igazán nem panaszkodhatsz, sőt, még ennél vékonyabb is vagy.

U.I Le lehet pontozni, de pontosan ezért nem a kilót, hanem a centit kell nézni, ugyanis a KÖRMÉRETED sosem hazudik. ;) Egy 75D-s mell az mindig vékony testalkatot, és nagy mellet takar, ez van.

Tudok én egymásmellé tenni 3 db 60 kilós körüli testalkatot is, abból az egyik vékony, a 2. átlagos, a 3. meg husi lesz.

Szóval még mindig nem a kilót kell nézni egy testalkatnál, hanem a kinézetet.

2017. nov. 7. 22:35
 38/42 anonim ***** válasza:
34%

Utolsó, az én anyám is 75ös melltartót hord, pedig 80ra tippelnéd.

Tudod, van rajta az a 3 fokozat, és toldót is lehet venni hozzá.

Arról nem is beszélve, hogy neki egyértelműen bevág a testébe, még így is, ő pedig észre sem veszi, mintha szelektív lenne a látása, azt mondja ennek ilyennek kell lennie.

Én is 75öst hordok az 50 kilómmal, szépen rásimul a testemre.

Ezért nem számít ez sem.

Csak egy meztelen kép tud dönteni.

Akartam képet linkelni 1 különböző 50 kilós nőről 3 alakkal, de telefonról nem tudtam kivitelezni.

Aki begogglezza, hogy 50 kg woman body, az fog találni egy fekete fürdőrucis csajt edzés és diéta előtt és után.

Aztán majd lehet szörnyülködni, hogy tutti hazudik a súlyáról, pedig nem.

2017. nov. 8. 01:47
 39/42 A kérdező kommentje:

Utolsó, àllj màr le -.-

A legbelsőbe van kapcsolva, ès rendeltetésének megfelelően van hordva.

Nem igaz, hogy te mindenben próbàlsz kifogàsokat talàlni, mindenáron be akarod bizonyítani, hogy nem annyi kg vagyok, amennyi, mert biztos csalok, nem olyan a melltartóm, amilyen, mert biztos csalok azzal is...

2017. nov. 8. 06:51
 40/42 anonim ***** válasza:

Igen, és attól, hogy anyukád a legszélesebbe teszi, tudod, a legtöbb nő tudja, hogy célszerű a legkisebbre, - és azt is használja-hogy kevésbé nyúljon ki idővel.

Értelemszerűen és nyilvánvalóan nem a kilódtól, és nem is attól lesz jó alakod, hogy pl 2 számmal kisebb farmert meg ruhákat hordasz.. :D

Szóval induljunk már ki a "normálisból" és nem ezekből az eltérésektől.

A kilóban meg egyet értünk, ( aki izmos eleve több kiló, mint akin csak zsír van!!) a centi pedig továbbra sem hazudik, soha.

2017. nov. 8. 08:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!